1 januari 2021

Welkom

Op deze plek vind je verhalen van verschillende schrijvers.

Reageren kan via mail. Voor de verhalen van Lucky Eye is het mailadres lucky_eye2 (apenstaart) yahoo.co.uk en voor alle overige zaken dva_jablana (apenstaart) yahoo.co.uk. Dit is ook het mailadres voor jouw verhaal, als je dat hier zou willen plaatsen.

De lange verhalen ‘Over de Grens’ en ‘Florian’ van Marko Jablan zijn volledig te lezen via KoboPlus en als E-boek te koop via Bol.com.
Het verhaal over Wolfgang en Robin verschijnt hier in delen. Hier de link naar deel 1: Familie? Familie!

Hier worden alleen noodzakelijke cookies gebruikt en verder niets. Wel zo makkelijk.

De volledige inhoud van deze site valt onder het auteursrecht. Als je een verhaal goed vindt, mag je wel een link plaatsen op je eigen pagina’s. Kopiëren en citeren is niet toegestaan. Neem dit serieus, want Marko’s advocaat is goed.