Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief


Forumindex  • Verhalen, gedichten en andere teksten  • Lucky Eye
 
 
 
 

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief

DE WEEKENDCURSUS

Plaats een reactie

Bericht DE WEEKENDCURSUS door Lucky Eye » donderdag 07 november 2019 12:23

Een verhaal van Lucky Eye

Disclaimer:
Dit verhaal is niet gebaseerd op feiten. Elke overeenkomst met gebeurtenissen, personen, plaatsen en tijden berust dan ook op toeval.DE WEEKENDCURSUS


Hoofdstuk 1

Toen mijn zestiende verjaardag naderde en mij gevraagd werd wat ik graag wilde hebben, wist ik dat maar al te goed. Ik wilde iemand die me alles – theorie en praktijk – zou leren wat er te leren viel op het gebied van seks tussen twee mensen van het mannelijke geslacht. Maar ja, zoiets schrijf je natuurlijk niet op een lijstje. Want ik wilde er toen absoluut nog niet mee te koop lopen dat ik anders was dan anderen. Allerlei cadeaus kwamen er wel op mijn geboortefeest, maar dat ene grote verlangen werd niet ingewilligd. Geen wonder ook natuurlijk, want niemand wist ervan!
Daarom besloot ik dat, als ik al iets wilde, ik er zelf werk van zou moeten maken. Ik bezocht de chatkanalen, maar ook na een aantal gesprekken met dezelfde chatters durfde ik het toch niet aan om een date af te spreken. Nee, ik wilde het doen met iemand die ik kon vertrouwen.

Toen ging ik eens rondkijken in de familiekring. Nou was er een oom (de oudste broer van mijn vader) die homo was, maar dat zag ik nou ook weer niet echt zitten. De man was vijftig jaar en in mijn ogen dus erg oud. Bovendien was hij niet echt aantrekkelijk. Verdorie, daar had ik al een tweede voorwaarde! Het moest niet alleen een vertrouwd persoon zijn, maar ook nog eens een aantrekkelijk iemand. Als ik niet snel zou opschieten had ik straks een heel waslijstje met voorkeuren en werden mijn kansen steeds kleiner.

Nadat de familie was afgevallen neusde ik rond in de kring van mijn vrienden, maar daar vond ik zeer zeker geen homo’s. Al mijn vrienden waren echte hetero’s. Sommigen al jaren bezig met meisjes en anderen net op het vrijerspad, maar allemaal straight. Voor een bezoek aan een homotent vond ik mezelf te jong. Bovendien zou ik al die starende blikken van meestal oudere flikkers (mijn excuses voor het woord) op mijn ongerepte jongenslijf niet kunnen verdragen. Dus ook dat viel af, net als de mogelijkheid om een escortboy te laten komen. Het zou een vreemde zijn, me geld gaan kosten en vaak zat er dan ook nog een tijdslimiet aan verbonden. Nee, ik wilde geen vluggertje. Eis numero drie was geboren. Er moest werkelijk iets gedaan worden, anders zou ik hopeloos verlegen worden met mezelf en me aan de eerste de beste flikker (alweer dat lelijke woord) op straat aanbieden.

Zittend op mijn kamer hoorde ik op een zonnige middag stemmen in de tuin van ons herenhuis aan de rand van een grote stad ergens in Nederland. Mijn ouders hadden het pand geërfd van mijn opa en ons gezin bewoonde de eerste twee etages. De drie ruime kamers (mijn ouders zijn geen uitbuiters) op de tweede verdieping werden verhuurd aan studenten. De gordijnen op mijn kamer waren dicht vanwege de felle zon en door de naad keek ik naar buiten. Rogier, Anton en Wim zaten in korte broek en met ontbloot bovenlijf met hun studieboeken in de tuin. Nieuwsgierig geworden bleef ik kijken. Ze zagen er goed uit en ik kon het niet helpen, maar stelde me voor hoe ze er zonder hun korte broek uit zouden zien. Rogier, niet al te groot, had zwart haar en was een beetje mollig. Anton was erg lang. Hij had lichtblond haar en ook op zijn borst groeide een lichtgekleurde beharing. Wim was ronduit mager. Vanuit het raam kon ik zowat zijn ribben tellen. Nee, mijn voorkeur ging uit naar Anton. Ik bekeek hem nader en kreeg het aardig warm. Kwam dat door het mooie, zomerse weer of vanwege iets anders?

Die avond in bed nam ik een besluit. De jongens aten altijd met ons mee (als ze tenminste op tijd thuis waren) en aan tafel was het dan ook vaak erg gezellig. Anton was ook de meest plezierige. Hij hielp vaak met het dekken van de tafel en af en toe ook wel eens met de afwas. Ook had hij mij al vaak geholpen met mijn huiswerk en werkstukken (waar ik een bloedhekel aan heb). Nooit zat hij om een praatje verlegen en hij was echt een toffe gozer. Alleen er was een bezwaar: hij viel op meisjes. Regelmatig had ik hem met een meisje naar boven zien gaan. Maar ja, dat kon natuurlijk ook een voordeel zijn: hij wist in elk geval hoe hij moest neuken. Ik schrok van mijn eigen gedachten, maar besloot niet op mijn schreden terug te keren. Ik zou doorzetten. De volgende dag trok ik de stoute schoenen aan en klopte ik aan de deur van Antons kamer.

“Binnen.”

Ik opende de deur en stapte aarzelend de kamer in.

“Hé Thijs, wat kom jij doen? Moet ik je ergens mee helpen?”

Daar kon ik gerust ja op antwoorden en dus zei ik: “Ja,” maar bleef daarna stil.

“Ga zitten, joh.”

Hij wees op zijn bed. Niet meteen gekke dingen gaan denken hoor, het was een doodnormaal eenpersoons ledikant.

“Wat kan ik voor je doen?”

Zijn op mij gevestigde blik maakte me ontzettend verlegen. Mijn hart ging als een idioot te keer en ik had het idee dat al het bloed naar mijn gezicht trok. Met een rood hoofd begon ik te stamelen. Het moet onsamenhangend en totaal niet te verstaan zijn geweest, want Anton viel me al snel in de rede en zei: “Stop eens, man! Zo kan ik er helemaal niets van verstaan. Doe eens rustig! Wat is er toch me je! Zo heb ik je nog nooit meegemaakt!” Hij kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen. Oh, wat een heerlijk gevoel. Hij drukte me tegen zijn schouder en wreef me over mijn rug.

“Het is iets heel bijzonders hè, wat je me wilt zeggen.”

Ik knikte.

“Probeer het maar rustig te zeggen. Ik wacht wel en luister naar je.”

Die geruststelling maakte me kalmer, maar nog niet helemaal gerust. “Zul je me niet uitlachen?”

“Is het iets grappigs dan?” Even lachte hij, maar meteen verontschuldigde hij zich. “Sorry, dat had ik niet moeten zeggen.”

“Ik weet zeker dat ik op jongens val,” begon ik, “en ik zou heel graag seks met iemand willen hebben, maar wil het niet zomaar met iemand doen. Iemand die ik niet ken of zo. Ik wil het doen met iemand die ik vertrouw.” Ik richtte mijn vragende blik op hem en zag de vraagtekens op zijn gezicht verschijnen.

“En daarbij had je aan mij gedacht?”

“Ja.”

“Gossie. Eigenlijk zou ik me vereerd moeten voelen, maar je weet toch dat ik geen homo ben!”

“Ja, maar ik weet wel dat je al veel vaker seks hebt gehad.”

”Maar dat was met meisjes!”

“Ja, nou en! Gezien de keren dat je er een mee naar huis hebt genomen, moet je gewoon goed zijn!” flapte ik er uit en sloeg daarna meteen een hand voor mijn mond. Hij glimlachte naar me maar bleef een poosje peinzend voor zich uit staren.

“Ik weet echt niet of ik dat wel kan, Thijs. En wil,” zei hij nog steeds strak voor zich uit kijkend.

“Je hoeft het niet voor niets te doen.” Ik had mijn troefkaart uitgespeeld, wetend dat studenten altijd om geld verlegen zitten.

“Oh! En wat had je in gedachten dan?” En opnieuw was zijn vragende blik op mij gericht.

”Dat laat ik aan jou over. Zeg maar wat je ervoor wilt hebben!”

“En wanneer zouden wij het dan moeten gaan doen?”

Toen ik mijn zorgvuldig uitgewerkte plan ontvouwde, zag ik zijn ogen van verbazing groter worden en ik vroeg me af of dat was vanwege de afkeer voor seks met een jongen of uit bewondering dat ik me zo goed had verbereid.

“Lieve Thijs,” hij legde zijn arm opnieuw om me heen en praatte verder, “ik wil niet meteen ‘nee’ zeggen, maar ook niet gelijk ‘ja’. Geef me alsjeblieft een poosje de tijd om erover na te denken. Maar ik beloof je, uitstel van antwoord betekent niet afstel. Ik kom er zeer zeker op terug.”

Ik liet een glimlach rond mijn lippen verschijnen en bedankte hem uitvoerig. Een stuk zekerder dan ik de kamer was binnengegaan, verliet ik hem weer. Op mijn kamer slaakte ik een onderdrukte kreet. Dit ging goed! Ik kon me met geen mogelijkheid voorstellen dat Anton me zou laten zakken. Die avond in bed stelde ik me voor hoe het zou zijn om met hem in mijn (tweepersoons) bed te liggen. Maar al snel besloot ik dat hoe heftig de fantasieën ook zouden zijn het vast niet zo goed kon worden als in de werkelijkheid.

Anton hield woord en twee avonden later vroeg hij me of ik na het eten bij hem langs wilde komen. We liepen samen naar zijn kamer en wederom nam ik plaats op het bed. Hij ging tegenover me zitten op een stoel en even bekroop me het gevoel dat het mis zou gaan. Waarom was hij niet naast me op het bed komen zitten?

“Ik had je nog een antwoord beloofd en ik heb besloten…”

Waarom sprak hij toch zo verdomde langzaam! Waarom schoot hij niet op!

“… om je aanbod aan te nemen.”

Ik sprong op van het bed en viel hem om de hals. “Oh, Anton, wat vind ik dat fijn! Ik ben zo blij als ik nog nooit geweest ben!”

Langzaam maakte hij zich los uit mijn omklemming en bracht me met sussende woorden weer tot bedaren. “Maar…”

Wat nou maar!…

“… er zijn wel een paar voorwaarden.”

Zou dit alle pret gaan bederven?

“Ten eerste, je hebt me beloofd dat ik er iets voor kon krijgen en ik vraag 250 euro.”

Grote schrik! Ik moest nakijken of ik wel zoveel in huis had. Anders moest ik mijn spaarrekening gaan plunderen en dan zouden mijn ouders vast willen weten wat ik met het geld had gedaan.

“Ten tweede…”

Hoeveel punten zouden er nog volgen,

“… we tongen niet. Ten derde, je mag niet aan mijn kont zitten.”

Bij dat laatste lachte hij flauwtjes. Voor hij meer voorwaarden zou kunnen stellen, gaf ik hem mijn antwoord. “Oké, ik doe het!” Opnieuw vloog ik hem om de hals en bedankte hem uitvoerig.

Het weekend daarop gingen mijn ouders voor een medische conferentie van mijn vader naar Malta. Onze kamerhuurders gingen meestal in het weekend naar huis, maar dat weekend zou Anton blijven.

“Hé, Anton, ga jij niet naar huis dit weekend?” vroeg mijn moeder, toen Anton die vrijdagavond na het eten bleef om te helpen met het afruimen en de vaat.

“Nee, mijn ouders moesten weg en wat heb ik er aan om het hele weekend alleen thuis te zijn. Dan kan ik net zo goed hier blijven.”

“Nou eigenlijk komt dat prima uit, want dan heeft Thijs ook wat aanspraak de komende dagen.”

Met de afwasborstel in mijn hand klapte ik bijna dubbel van het lachen en het was nog niet gedaan.

“We zullen ons vast wel vermaken, mevrouw Hindrix!” zei Anton met een stalen gezicht.

Ik hield het niet meer, verontschuldigde me en maakte me uit de voeten. In het toilet bette ik mijn gezicht met koud water en toen ik terugkwam in de keuken vroeg mijn moeder me of alles goed was. Ik verzekerde haar dat er niets aan de hand was, maar die bezorgde blik op haar gezicht werd hierdoor niet uitgewist.

“Idioot!” zei ik tegen Anton nadat mijn moeder weg was. “Moest je nou zo nodig lollig doen!”

“Wat heb ik verkeerd gedaan?” vroeg hij verontwaardigd. “Ik heb alleen maar gezegd dat we ons wel zouden vermaken. Dat is toch ook zo?”

Ik gaf hem een por in zijn ribben en besloot er maar geen woorden meer vuil aan te maken.

De taxi die mijn ouders naar Schiphol zou vervoeren reed pas om elf uur voor. Kun je je voorstellen hoe lang die uren na het avondeten me geleken hebben? Alles duurt sowieso langer als je ergens op zit te wachten, maar in dit geval was de tijd echt voorbij gekropen. Met graagte zwaaide ik ze uit, draaide de voordeur op slot en controleerde het nog een keer zoals mijn vader me had geïnstrueerd. Anton was naar zijn kamer gegaan, maar zodra ik de trap naar mijn kamer opliep, kwam hij op kousenvoeten en gekleed in T-shirt en bermuda de trap af naar mijn kamer.

“En?” vroeg hij.

Ik opende de deur van mijn slaapkamer en nodigde hem met een armgebaar binnen. Hij plofte neer op het bed en ik ging naast hem zitten. Hij sloeg een arm om me heen en trok me dicht tegen zich aan. Oh, dit voelde al goed. Wat moest het dan wel niet worden de rest van dit weekend?

“Zullen we eerst even de zakelijke kant afhandelen,” sprak hij plotseling koel.

Glimlachend keek ik hem aan. Ik sprong in de benen en liep naar mijn bureau toe, haalde mijn geldkistje tevoorschijn en maakte het met een sleuteltje open. Met vijf biljetten van vijftig liep ik naar hem toe. Ik zwaaide ze voor zijn neus heen en weer.

“Stop ze maar in mijn broekzak.”

Ik deed wat hij zei en het eerste lichamelijke contact tussen ons tweeën was geboren. Want het waren diepe zakken in zijn bermuda en ik kon het niet laten om stiekem even zijn dijbeen aan te raken door het dunne stof heen.

“Hé! Jij loopt hard van stapel!”

“Ik heb je betaald en dus ben je nu dit hele weekend van mij!” Ik hoopte dat ik uitdagend genoeg had geklonken. Plotseling pakte hij me bij mijn bovenarmen beet en legde mij op mijn rug op het bed. Weerstand bieden had geen enkel nut. Hij was groter (zeker zo’n twintig centimeter), sterker (hoe meet je dat?), ouder (zes jaar) en bovendien had ik geen enkele zin om me te verzetten. Met zijn knieën duwde hij mijn benen uiteen en strekte hij zijn lange lijf over me uit. Zijn gewicht viel me mee. Zijn lippen beroerden mijn voorhoofd, mijn neus, mijn wangen. “Hé, je wou toch niet kussen?”

“Och, och, och,” verzuchtte hij, “je hebt de voorwaarden niet goed gelezen, knaapje. Tongzoenen doe ik niet met je, maar zulke vluchtige kusjes kunnen wel! Of heb je liever van niet?”

Hard schudde ik mijn hoofd, want ik wilde dat hij door zou gaan. Ik vond alles prima. Zelfs een tongzoen had ik goed gevonden. Mij hoorde je niet klagen! Hij richtte zich op en ging op zijn knieën zitten, waarna hij de knopen van mijn shirt begon los te maken. Toen hij bij alle knoopjes langs was geweest, vouwde hij de panden naar links en naar rechts. Zachtjes streelde hij met de binnenkant van zijn handen over mijn borst. Wat een heerlijke sensatie was dat. Het gaf me een geweldige kick en er gebeurde nog iets anders. Lager, lager, ja daar. Zijn manipulaties veroorzaakten een keiharde erectie bij me. Hij boog zich voorover naar mijn tepeltjes en drukte er zachte kusjes op. Ik vond het heerlijk. Ook toen hij speels zijn tanden erin zette genoot ik nog. Toen hij zijn lippen erop zette en met zijn tong de tepel begon te bewerken, brak het zweet me uit. Het was allemaal ook zo verrekte opwindend. Ik had het idee dat mijn onderbroek al kletsnat moest zijn. Hij behandelde beide tepels op dezelfde manier en trok toen met zijn kusjes en natte tong een spoor over mijn borst en buik in neerwaartse richting. Het gekietel van zijn tong in mijn navel bezorgde me een lachstuip en ik moest hem smeken om op te houden. Natuurlijk deed hij dat niet! Maar nadat ik hem speels een paar opdoffers had verkocht zei hij: “Niet slaan, niet slaan ik hou al op.” Als 'strafmaatregel' voor de meppen die ik hem verkocht had, bracht hij zijn mond snel naar mijn rechtertepel en zette daar even opnieuw zijn tanden in. “Auw! Gemenerd!”

”Zeg dat ik lief ben anders doe ik niets meer met je,” sprak hij op quasi verontwaardigde toon.

“Je kunt niet stoppen! Ik heb je betaald en ik eis dat je je houdt aan jouw gedeelte van ons contract.”

“Zo, en wou jij dat eventueel voor het gerecht bevechten?”

“Als het moet!”

“Zie je jezelf al staan, jochie,” plaagde hij me. 'Meneer de rechter, ik heb hem ingehuurd voor een weekend vol liefde en hij weigert het te doen.' En dan spreekt de rechter: ‘Wat te doen, jongeman?’ En wat zeg jij dan?”

“Meneer de rechter, hij weigert me te pijpen en me te neuken, terwijl we dat overeengekomen waren.”

Met zijn diepgroene ogen keek hij me aan en zei: “Ik geloof dat ik maar snel verder ga, want je bent mij te ernstig. Je zou het echt doen, geloof ik.”

De erotische spanning, die hij bij mij had opgebouwd, was een beetje afgenomen maar dat gaf helemaal niets. Ik vond het fijn dat geplaag van hem en kreeg het idee dat hij het spelletje ook leuk vond. Nog eenmaal speelde hij plagend met zijn tong in mijn navel en toen gleed hij verder naar beneden. Hij maakte de knoop van mijn broek los en trok de rits naar beneden. Hij stak een hand in mijn broek en betastte me goedkeurend.

“Lekker ding heb je daar, jochie!”

Met een snelle ruk trok hij mijn korte broek en onderbroek in een keer naar beneden. Mijn stijve klapte tegen mijn onderbuik en mijn idee van eerder was juist. Ik was al kletsnat, want ik voelde een koude plek ontstaan. Anton richtte zich op mijn pik en likte van de eikel naar onder bij mijn enigszins behaarde ballen. Oh, wow, wat was dat lekker. Ik probeerde te voorkomen dat ik gek van genot zou worden en trachtte aan heel andere dingen te denken, maar het lukte gewoon niet. Het heerlijke, zijdeachtige gevoel van zijn strelende tong maakte dat ik totaal van de wereld raakte. Wild schudde ik met mijn hoofd heen en weer en toen was daar plotseling die koele hand van Anton tegen mijn wang.

“Hé, gaat het goed met je?”

Hij keek me gemeend bezorgd aan en ik knikte.

“Ja, het is goed met me. Maar het voelt zo verschrikkelijk goed man!”

De bezorgdheid verdween van zijn gezicht en maakte plaats voor een brede glimlach.

“Zal ik doorgaan?”

Hij wachtte niet op antwoord maar bracht zijn blonde hoofd weer naar mijn kruis. Ik wist niet wat hij deed, maar ineens voelde ik een overweldigende warmte rond de top van mijn pik. Ik richtte mijn hoofd op en hij deed hetzelfde. Toen zag ik dat hij mijn eikel in zijn mond had genomen. Hij knipoogde naar me en ik liet me weer in de kussens zakken. Genot, meneer, vreselijk genot ontvlamde en verspreidde zich door mijn zestienjarige lijf. Nog nooit had ik zoiets heerlijks gevoeld. Rukken is lekker en klaarkomen ook, maar vergeleken met dit had dat nooit wat voorgesteld. Hij zoog mijn geval helemaal naar binnen en af en toe probeerde ik eventjes te kijken. Ik had mijn handen begraven in zijn halflange blonde haren en dacht er niet bij na dat ik hem wel eens zeer zou kunnen doen. Er viel ook aan niets anders te denken dan aan dat geweldige gevoel van onderen.

“Ik ga komen, ik moet spuiten,” schreeuwde ik met luide stem.

Anton liet mijn paal uit zijn mond glijden en nam hem in zijn rechtervuist. Nog een paar rukjes en toen spoot het sap eruit. De eerste straal bereikte mijn onderlip en kin, de tweede mijn borst en de rest belandde op mijn buik. En nog nooit had ik bij het klaarkomen zo hard gekreund en gegild. Was ik blij dat er niemand anders thuis was! Anton boog zich over me heen en begon met zijn tong en lippen het geschoten vocht weg te werken. Mijn borst, buik en als laatste ook mijn lul likte hij helemaal schoon. Toen gleed zijn tong over mijn kin en langs mijn onderlip. Plotseling wilde ik hem tongen. Ik stak mijn tong uit en raakte heel even de zijne aan.

“Eh, eh, dat was niet afgesproken, jochie! Maar als je nog eens vijftig euro betaalt doen we dat ook!”

Nog nooit ben ik zo snel uit bed opgestaan. Ik pakte het geld uit het kistje en legde dat naast hem op het bed neer. Snel kroop ik weer onder hem en toen voelde ik zijn tong opnieuw over mijn onderlip strijken. Ik opende mijn lippen iets en langzaam drong hij bij mij naar binnen. Gut, wat was dit toch voor een avond! De ene sensatie was nog mooier dan de andere en ik begon me af te vragen of ik dit alles wel aan zou kunnen. Zou je van zoveel goeds niet compleet gek kunnen worden? Het gevoel was overweldigend. Zijn strelende tong tegen de mijne, heerlijk gewoon. Hij verbrak de kus en gaf me nu weer vluchtige kusjes op mijn wangen, neus, voorhoofd en begroef toen zijn natte lap in mijn oor. Oh, wat kietelde dat maar wat was dat ook opwindend tegelijkertijd! Ook het andere oor kreeg zo’n beurt. Hijgend legde mijn mooie man zich uiteindelijk naast me neer.

“En hoe is het bevallen tot nu toe?”

“Geweldig, Anton. Ik heb nooit geweten dat seks zo fijn kon zijn!”©Lucky Eye, juli 2001, juni 2019 (herziene versie)
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht.

Lucky Eye
Berichten: 197
Geregistreerd: zaterdag 07 februari 2015 16:42
Woonplaats: Zwolle
Ontvangen Bedankjes: 224 keer
Bericht Re: DE WEEKENDCURSUS door Lucky Eye » donderdag 07 november 2019 12:25

Hoofdstuk 2

Nee, dat seks zo fijn kon zijn had ik nooit geweten. Zelfs in mijn meest ondeugende dromen en fantasieën had ik niet zo’n geweldige zaadlozing gehad. En ook die tongzoen daarna was werkelijk niet te beschrijven geweest. Anton lag nog volledig gekleed naast me en vroeg of ik zin had om uit te gaan, om te gaan stappen.

“Nu nog?” vroeg ik met overduidelijke verbazing in mijn stem.

“Jochie,” de naam die hij sinds we samen waren steeds voor me gebruikte, “het uitgaansleven begint nu pas. Heb je zin?”

“Waar wil je heen dan?”

“Natuurlijk naar iets dat in de stijl van dit weekend blijft. Kom op! Hij trok me overeind en liep naar mijn klerenkast toe. Hij neusde wat rond en kwam met een mooie, wit zijden blouse en een zwarte bermuda terug.

“Kies je mijn ondergoed niet uit?”

“Nee, jochie, dat mag jezelf doen. Misschien wil je wel helemaal geen ondergoed dragen?”

Het was een kinky idee, maar … toch maar niet. Anton liep naar boven om zich om te kleden en ik ging naar de badkamer om me goed schoon te maken en wat op te frissen. Terug in mijn slaapkamer trok in een strakke, zwarte boxer aan en daarna de kleren die hij voor mij uitgekozen had. Toen Anton terugkwam kon ik het niet laten om eens flink naar hem te fluiten. Net als ik in een wit zijden overhemd en een zwarte broek, alleen droeg hij een lange.

“En mag ik je vragen of je er iets onderdraagt?” vroeg ik glimlachend terwijl ik me dicht tegen hem aanduwde en steels over zijn billen wreef.

“Nee, stoute jongen, dat mag je niet!”

Hij tikte me op mijn vingers en zei dat ik van zijn kont af moest blijven om me vervolgens aan mijn oorlel de kamer uit en de trap af te trekken. Ik zorgde ervoor dat het huis goed afgesloten werd en zo gebeurde het dat we om kwart over twaalf, op zaterdag dus al, op zijn scooter de stad in reden. Ik natuurlijk achterop, mijn handen om zijn middel geslagen en me stevig aan hem vasthoudend alsof ik bang was er af te vallen. Natuurlijk was ik daar niet echt bang voor maar het was gewoon een lekker gevoel om hem zo dicht bij me te hebben. We reden zo’n twintig minuten waarna we ergens in het centrum stopten. Anton parkeerde de scooter op de stoep voor een pand waarin overduidelijk een gay-club was gevestigd. Roze geschilderd aan de buitenkant en met veel flikkerende (sorry dit keer kan ik het woord echt niet vermijden) lichtjes. In een vitrinekast naast de deur niets aan de verbeelding overlatende plaatjes van de live acts die daar werden opgevoerd. Anton betaalde de portier die de opmerking maakte dat ik eigenlijk te jong was. Anton verzekerde hem dat ik bij hem hoorde en dat hij op me zou letten. Potverdorie, ben je zestien en word je nog behandeld als een kleuter! Samen met Anton liep ik voorbij de portier en toen ik diens ogen in mijn rug voelde, draaide ik me om en stak mijn tong naar hem uit.

Het was een geweldig drukke bedoening daar in die tent. Keiharde discomuziek en overal mensen.
Vooral veel dansende mensen. En zoals gebruikelijk in een gay-club alleen maar mannen. Nou ja, er liepen ook wel vrouwen rond, maar dat – ik ben niet helemaal van gisteren – waren geen echte vrouwen. Toen ik er een paar passeerde en zag hoe ze mij bekeken, liepen de rillingen me over de rug. Nee, niet echt mijn soort. Met luide stem, hij moest zowat schreeuwen om zich verstaanbaar te maken, vroeg Anton wat ik wilde drinken en gaf de bestelling in gelijk volume door aan de barkeeper. Met onze glazen zochten we een plekje op. In een halfronde bank en langzaam drinkend van de cola met veel te veel ijsblokjes, zorgt voor een grote winstmarge, gaven we onze ogen goed de kost. Ik zat dicht naast Anton en nadat ik een tijdje wat rondgekeken had, vestigde ik mijn blik op hem. Hij was mooi. Echt mooi. Zijn kaaklijn was strak en mannelijk. Gut, wat is eigenlijk mannelijk? De bovenste knoopjes van zijn shirt waren los en toonden me een mooie blik op zijn borstbeharing. Hij had zijn rechter elleboog op tafel geplaatst en zijn hoofd rustte op zijn hand. De prachtige welving van zijn biceps was door het dunne stof heen heel mooi te zien. Maar plotseling vroeg ik me af hoe hij van het bestaan van deze club wist. Had hij, nadat hij mijn voorstel had aangenomen, zijn huiswerk gedaan? Ach, wat kon het me ook schelen. Ik wilde plezier hebben. Weg met vragen en zorgen. Fun, dat wilde ik.

Alsof Anton mijn gedachten kon raden, vroeg hij: “Wil je dansen?”

Ik knikte en we schoven uit de bank op naar de dansvloer. Had ik al gezegd dat het druk was? Nou, het was barstens druk! Een grote menigte, gelijkend op een leger mieren in een suikerpot, verdrong zich op de dansvloer en met moeite wisten we ons een plekje te veroveren. Het nummer waarop we instapten was een disconummer en we dansten wild op het denderende ritme. Vol bewondering keek ik naar Anton. Hoe was hij in vredesnaam in staat om dat lange lijf van hem zo gracieus te bewegen op de muziek. Echt grote bewondering had ik daarvoor. Ik danste voor de eerste keer ‘en plein publiek’ (zoals dat heet) en voelde me aangekeken en aangestaard, dus duidelijk niet op mijn gemak. Maar Anton bewoog soepeltjes alsof hij geen enkele schaamte had. Nou hoefde dat natuurlijk ook niet want waar zou een prachtig mooie jongen als Anton zich voor moeten schamen. Toch kreeg ik opnieuw de indruk dat hij dit uitstapje wel eens kon hebben voorbereid. De muizenissen in mijn hoofd maakten dat ik niets hoorde (gek eigenlijk met zoveel lawaai om je heen) en toen het nummer dan ook was afgelopen danste ik onbekommerd verder. Het gelach van alle kanten deed me ontwaken uit mijn overpeinzingen. Ik werd rood, roder en zo het kon nog roder en had het liefst in de dansvloer willen wegzinken. Anton loste het echter keurig voor me op. Een slow nummer volgde en hij sloeg zijn armen om mijn middel. Ik legde mijn hoofd tegen zijn brede borst en mijn armen om zijn nek. En zo verzonk ik opnieuw in allerlei overpeinzingen, maar dit keer leuke gedachten. Het voelde heerlijk om zo dicht bij hem te zijn. De haartjes op zijn borst kriebelden tegen mijn wang en ik rook de heerlijke geur van de eau de toilette die hij gebruikte. Ohhh, kon het leven maar alleen uit dit soort momenten bestaan; ogenblikken vol van rust en zinnelijk genot. Wat zou de wereld dan prachtig zijn. Wat zou het leven dan geweldig zijn. Anton streelde met zijn handen over mijn rug en over mijn billen en glimlachend keek ik naar hem op. Er werd een wisseldans aangekondigd en Anton vroeg of ik wilde gaan zitten.

“Ben je gek, joh, ik vermaak me prima!”

“Oké, jouw keuze hoor?”

Ik begreep het vraagteken achter zijn opmerking niet maar een aantal ogenblikken later, maar al te zeer. Wist ik veel, in mijn jeugdige onschuld, wat een wisseldans was? De diskjockey riep: “Wisselen maar!” en meteen stonden er drie oudere mannen die mij maar al te graag van Anton wilden overnemen. Paniek reet me als een mes uiteen en ik wist niet wat te moeten doen. Ogen die riepen om hulp vestigden zich op Anton en deze klapte zowat dubbel van het lachen.

“Sorry hoor, jongens, ik denk niet dat hij nog verder wil dansen, denk dat hij een beetje moe is!” zei hij tegen de drie, pakte mijn hand beet en leidde me terug naar onze plaatsen.

Beschaamd ging ik zitten. Verdikkeme!

“He, jochie. Lach eens tegen me,” probeerde Anton me op te beuren.

Maar ik had helemaal geen zin in lachen. Opnieuw had ik een levensgrote blunder begaan en opnieuw had ik het liefst in de grond willen wegzakken. Hij drukte een kus op mijn voorhoofd en trok me dicht tegen zich aan. Hier was ik niet tegen bestand en langzaam vloeide mijn onbehagen weg. Langzaam werd ik me weer bewust van zijn heerlijke lijf tegen het mijne. Van zijn heerlijke geur en ook van die zweetgeur die allesbehalve vies, maar juist opwindend en geil was. Er ontwikkelde zich een duidelijke erectie in mijn broek en ik schaamde me er niet voor. Ik raakte opgewonden van hem en drukte mijn lippen op de zijne. Nu was hij degene die verbaasd was. We tongden elkaar daar ongegeneerd te midden van al die andere mensen en het voelde verrassend goed. Daarna dronken we eerst wat om vervolgens weer lange tijd te dansen. Toen we uiteindelijk weer gingen zitten, ik begon best wel moe te worden, zei Anton dat hij even naar het toilet moest.

“Moet jij niet?” vroeg hij mij.

“Nee, hoor. Je bent een grote jongen en kunt het heus zelf wel,” plaagde ik hem.

Hij lachte naar me, gaf me een kus op mijn mond, draaide zich om en ging. Ik keek hem na. Toen hij zich een eindje verderop omdraaide, zwaaide ik naar hem en hij naar mij. Ik ging in onze bank zitten en de lichten in de zaal dimden. Op het podium begon een live-act. Maar in het halfdonker van de plaats waar ik zat, begon meer te leven. Aan weerszijden van mij schoof iemand de bank in. Twee mannen kwamen erg dicht bij me zitten.

“Hallo, jongentje,” zei de ene. “Vind je het leuk hier?”

“Ja hoor, dat gaat wel.”

De andere begon aan me te zitten en ik gaf hem een tik op zijn vingers.

“Ha, lekker,” verzuchtte hij, “geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ik hou wel van jongens met pit.”

Ik voelde een hand in mijn kruis en zo er al nog een erectie van zo-even tijdens die tongzoen met Anton was, dan was die nou wel helemaal verdwenen.

“Blijf van me af!” riep ik zo hard mogelijk, in de vurige hoop dat iemand me zou horen. Maar door de harde muziek bij de live-act draaide niemand zich naar ons om. De twee werden steeds handtastelijker en ik probeerde me steeds maar weer uit hun grijpgrage handen te bevrijden. Een hand gleed in mijn broek en ik begon het ergste te vrezen. Toen plotseling hoorde ik een stem fluisterend maar o zo duidelijk spreken.

“Zeg, heren, als jullie deze tent met ieder nog twee ballen in je zak wilt verlaten, dan zou ik vliegensvlug je vingers van mijn vriendje afhalen.”

Het was Anton. Hij stond achter de bank en keek beiden beurtelings met een woeste blik aan. Toen ze niet snel genoeg naar zijn mening reageerden, dook hij over de bank heen en begon flink om zich heen te meppen. De man rechts van mij maakte zich bliksemsnel uit de voeten, maar de ander was de klos. Rake klappen liep hij op en jammerend maakte hij dat hij weg kwam. Oh, wat was ik blij! Ik beefde over mijn hele lichaam. Anton trok mijn trillende lijf tegen zich aan en fluisterde lieve woordjes in mijn oren.

“Het is voorbij, jochie. Het zal niet meer gebeuren. Ik laat je nooit meer alleen.”

Tranen stroomden over mijn wangen. Ik was blij, maar toch ook nog zo vreselijk bang. Ik voelde Antons lippen opnieuw op mijn voorhoofd en langzaam voelde ik me weer wat beter worden.

“Zullen we maar naar huis gaan?”

Was hij mal geworden! Ik was niet van plan om mijn plezier door twee van die klootzakken te laten vergallen en riep luid: “Ben je gek! Zodra dat gedoe daar op het toneel voorbij is, gaan we dansen!”

We knuffelden en zoenden elkaar tot we het publiek hoorden klappen voor de act. Toen stond ik op en trok hem mee de dansvloer op. Heerlijk dansten we totdat ik echt moe begon te worden. Anton besloot dat het tijd was om op te stappen. Achter op zijn scooter gezeten drukte ik me wederom dicht tegen hem aan. Wow, het was een prachtige avond geweest ondanks mijn twee enorme blunders en dat ene heel vervelende incident. Maar toch had het ook iets goeds gebracht. Ik had Anton heel duidelijk horen zeggen ‘mijn vriendje’ en dat deed me geweldig goed.
Thuis stapten we onder de douche en daarna gingen we languit op bed liggen. Nu denk je wellicht dat ik wat saillante, en voor de lezer dezes zo belangrijke, details oversla maar ik kan je verzekeren dat er onder de heerlijk verkwikkende stralen van de douche niets bijzonders gebeurde. We wasten ons en spoelden ons af en af en toe raakten we elkaar aan maar dat was dan per ongeluk, omdat douchecabines in de regel, en de onze is daar geen uitzondering op, niet gebouwd zijn op twee personen. Nee, op mijn erewoord er gebeurde daar niets dat jullie nog zouden moeten weten.

We lagen bloot naast elkaar op het bed, omdat het gewoon te warm was voor lakens, laat staan een dekbed of dekens. Het was zo’n zwoele, zomerse nacht zoals juni die soms kan hebben. Ik draaide me op mijn zij en legde mijn hoofd op Antons behaarde borst. Ik kriebelde met mijn vingers door de korte haartjes en vroeg hem of hij een grote had. Hij zei dat het wel meeviel en steels liet ik mijn vingers naar zijn kruis glijden. Hij was niet hard maar het voelde wel lekker aan.

“Ik ben moe! Zullen we gaan slapen?” vroeg ik.

“WAT??? SLAPEN??? Je betaalt me 300 euro voor een weekend vol wilde seks en jij wilt gaan SLAPEN!”

“Schei uit, man. Ik ben echt bekaf, Anton. Ik hoef niets meer van je deze nacht.”

“Oké,” glimlachte hij, “het was ook maar een grapje. Ik kan wel wat nachtrust gebruiken. Dan ben ik morgen weer fit genoeg om je te plezieren.” Hij trok me dicht tegen zich aan en knuffelde me.

Tegen vier uur in de morgen waren we thuisgekomen en zo’n vijf uur later werd ik als eerste wakker. Anton had in zijn slaap zijn rug naar me toegekeerd en nadat ik de slaap uit mijn ogen had gewreven inspecteerde ik die kant met grote aandacht. Hij was ook werkelijk overal even mooi. Heb ik ondertussen al eens verteld hoe mooi hij was! Of wordt het vervelend als ik dat nog eens doe. Oké, ik zal me inhouden, maar wil toch wel vertellen dat het een zeer gave aanblik was. Brede schouders, sorry ik kan het niet laten, echt mooi gespierd. Dan van die lekkere slanke heupen en dat achterwerk. MMMM, om rauw in te willen bijten. Massieve bovenbenen die lekker behaard zijn met korte, lichtblonde haartjes die in het heldere zonnelicht van de nieuwe dag net goudspinsel leken. En dan die lekkere stevige kuiten van hem. Wow, in een woord geweldig. Ik keek naar zijn voorkant; ook duidelijk niet slecht en zag dat hij een stevige ochtenderectie had. Ik vroeg me af of hij dat geweldige ding er bij mij ooit wel in zou kunnen krijgen. Ik ging weer achter hem liggen en drukte mijn jongenslijf, zo heel anders dan zijn mannenlichaam, dicht tegen hem aan. Mijn vingers gingen spelend over zijn bovenarm en door zijn nek en uiteindelijk slaakte hij een diepe geeuw. Hij strekte zijn armen boven zich uit en ik zag hoe al zijn spieren zich spanden. Een mooi gezicht.

“Goedemorgen, jochie,” zei hij terwijl hij zich op zijn rug draaide en me aankeek met een lieve lach om zijn lippen.

“Goedemorgen. Heb je honger? Ik wel!” Ik wilde over hem heen stappen om uit bed te stappen, maar plotseling pakte hij me stevig vast.

“Ik heb vreselijke honger in jou, jochie.”

Hij beet me speels in mijn hals en nek en zijn zoenende lippen waren overal. Zijn stijve drukte tegen mijn kruis en maakte dat ik geil en keihard begon te worden. Ik kreunde onder zijn liefkozingen. Een van zijn handen betastte mijn billen en ik vond het een lekker gevoel.

Plotseling hield hij stil en zei: “Zal ik je neuken?”

“Wil je dat?”

“Het zit toch bij de prijs in of niet dan!”

Ik was teleurgesteld, omdat ik graag had willen horen dat hij het plezierig vond. Maar wat bezielde me toch. Deze vent was hetero en deed me alleen maar een plezier, omdat we dat zo hadden afgesproken. Wat zat ik dan toch te zeuren en te jammeren.

“Ja, dat is ook zo.”

Anton stapte van het bed af en zei dat hij even wat moest halen. Bliksemsnel was hij terug met een zwart wit gekleurd doosje: condooms. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik vreselijk gespannen was. Het zou tenslotte ook mijn eerste keer worden. Ik weet niet hoe jullie dat ervaren hebben, maar ik zag er best wel tegenop. En zeker gezien het lekkere, maar toch wel grote, formaat dat Anton had. Hij ging weer naast me liggen en begon me te zoenen. Eerst op mijn voorhoofd, wangen, neus en kin en toen vol op mijn mond. Een nieuwe, heerlijke tongzoen. Hij was een perfecte kusser en waarschijnlijk lag hij daarom ook zo goed bij de meisjes. Maar het was duidelijk dat hij ook zijn andere kunsten wilde vertonen. Hij ging op me liggen en maakte stotende bewegingen met zijn heupen tegen mijn onderlijf. Ik voelde zijn stang heen en weer glijden en vond het lekker. Verdomme, ik vond ook gewoon alles lekker wat hij deed! Zachtjes fluisterde hij in mijn oor dat ik op mijn buik moest gaan liggen.

“Zul jij toch eerst even van me af moeten gaan!” luidde mijn droge antwoord.

“Wijsneus,” voegde hij me toe en toen ik me wist om te draaien, gaf hij me een tik op de billen.

Hij zei me mijn benen te spreiden en ging er op zijn knieën tussen zitten. Hij streelde mijn billen en vonken sprongen door mijn lijf. Wow, het voelde gaaf. Met een vinger gleed hij door mijn spleet en hij drukte eventjes tegen mijn sterretje. Zachtjes kreunde ik.

“Vind je het lekker?”

Ik knikte. Het was ook gewoon lekker.

“Eerst ga ik nu je holletje even verkennen met mijn vinger.”

Hij hield zijn vinger voor mijn mond en ik begreep wat de bedoeling was zonder verdere instructie, ja ik ben niet zo heel erg dom hoor. Ik nam zijn vinger in mijn mond en sabbelde er een tijdje aan. Hij trok hem terug en plaatste de natte vinger voor mijn gaatje. Terwijl hij met de vingers van de andere hand mijn billen uiteen duwde, liet hij de natgemaakte naar binnen gaan. Even was er behoorlijk veel pijn, maar het was maar heel even.

“Gaat het?” vroeg hij me bezorgd aankijkend.

“Ja.”

“Dan ga ik nu verder.”

En langzaam duwde hij zijn vinger bij mij naar binnen. Ik moet me onbewust vreselijk gespannen gehouden hebben, want hij tikte me nogmaals tegen mijn billen en zei dat ik me moest ontspannen.

“Genieten moet je, jochie!”

“Oké.”

Hij ging zover als mogelijk naar binnen en toen trok hij zijn vinger terug en stootte hij hem weer naar binnen. Was dit nu neuken? Het voelde goed, maar dit was toch niet echt sensationeel?

“Oké, nu ga ik hetzelfde doen met twee vingers.”

Hij bood me niet opnieuw een vinger aan maar maakte de tweede dit keer zelf nat. Het ingaan deed opnieuw even zeer maar toen hij verder in me opging begon ik het duidelijk lekkerder te vinden dan met die ene vinger van hem. Helemaal erin, begon hij zich uit en in me te bewegen en dit begon erop te lijken. Het begon lekker te worden en ik kon het niet helpen maar moest gewoon kreunen.

“Is het lekker?”

“Ohhh, jaaa,” bracht ik uit.

Hij trok zijn vingers terug en bracht een nieuwe sensatie bij me teweeg toen hij zijn tong tussen mijn billen door liet gaan. Vooral het drukkende gevoel van zijn natte lap tegen mijn nog wat openstaande gaatje maakte me dol. Ik schreeuwde van wellust en verloor even alle controle over mezelf. Het was ook zo verrekte goed!

“Oké,” zei hij, “ik denk dat je er wel klaar voor bent. Draai je maar op je rug.”

Ik deed wat hij zei en hij instrueerde me verder.

“Als het echt zeer doet, moet je het me zeggen. Dan hou ik even in en laat je wennen aan het gevoel. Een pik is heel wat anders dan twee vingers. Die van mij is langer en dikker dus het kan best wel zeer doen.”

Zo ging hij nog een tijdje door met zijn instructies, maar ik hoorde maar half wat hij zei. Ik was slechts gericht op het ding dat daar groot en hard tussen zijn benen stond! Hij trok het condoom er om en zei me mijn benen tegen zijn schouders te leggen. Twee kussens propte hij onder mijn heupen en toen naderde zijn geval mijn maagdelijke gaatje. Hij zette zijn eikel tegen het rozetje en met een beweging van zijn heupen doorboorde hij mijn kringspier. De hele top schoot in een keer bij mij naar binnen. Het deed echt zeer. De tranen sprongen me in de ogen en even was ik van de wereld. Pijn, vreselijk pijn deed het, maar toen werd het beter. Hij streelde me over mijn wangen en wiste de tranen af.

“Gaat het echt wel, jochie? Anders stoppen we hoor!”

“Nee, niet stoppen.”

Ik had A gezegd en zou nu ook de rest van het alfabet afmaken. Ik wilde nu alles. Geen terugkeer meer mogelijk.

“Oké, dan gaan we verder. Je bent een kanjer, weet je!”

Zijn opbeurende woorden deden me goed en met een nieuwe, voorzichtige heupbeweging voelde ik hoe hij verder naar binnengleed. Hij was een lieve minnaar en liet me telkens voldoende tijd om weer op adem te komen, want bij elke inwaartse beweging had ik het gevoel alsof alle lucht uit me geperst werd. Telkens waren zijn strelende handen op mijn gezicht. Telkens waren er de lieve woordjes en telkens ook weer de vraag of ik verder wilde.

“Zeur niet,” riep ik op een gegeven moment.

Het was heus niet boos bedoeld maar ik wilde hem gewoon helemaal in me hebben.

“Sorry,” stamelde ik meteen daarna. “Maar alsjeblieft, ga door.”

En hij ging door. Met elke beweging nam hij meer bezit van mij. En langzaam maar zeker verdween de pijn en kwam er een diep verlangen naar hem voor in de plaats. Dit was het. Zo voelde het om genomen te worden. En het voelde goed. Het werd steeds beter. Hij moet gezien hebben hoe de pijnlijke trekken op mijn gezicht plaatsmaakten voor genot, want zijn stoten werden heviger en hij vroeg me niet meer of het ging. Nee, hij ging door en was op weg om me helemaal in beslag te nemen. Toen zijn harige ballen tegen mijn billen sloegen, ohhhh wat een vreselijk geil gevoel, wist ik dat ik voor het eerst het bezit van een man was.

Luid riep ik: “Ja, ja, je zit er in. Je zit er helemaal in!”

Eerst keek hij me verbaasd aan, maar toen moest hij hardop lachen vanwege mijn enthousiasme.

“Maar het eigenlijke werk moet nog beginnen, jochie. Nu komt het erop aan.”

Hij trok zijn speer een heel eind uit me terug en ik vond het een heel vreemde ervaring om ineens zoveel ruimte te krijgen maar het was slechts van zeer korte duur. Meteen stootte hij zich weer vol in me terug. Een kreet ontsnapte aan mijn lippen. Pijn? Nee! Het was gewoon geweldig dat gevoel. Hij stopte niet, maar ging door en hield niet meer op. Ik schreeuwde keihard en was enorm blij dat er niemand in huis was. Zoiets als dit had ik nog nooit ervaren. Het maakte me compleet gek. Dat uit en in gaan van die heerlijke mannenlul bracht me in volledige extase. Hier had je geen hasj, alcohol of pillen voor nodig. Nee, een pik bracht me in volledige vervoering. Anton zwoegde en zweette boven me. Met volle overgave kweet hij zich van zijn taak en uiteindelijk riep hij dat hij zou gaan komen. Nog een paar halen en toen strekte hij zich over me uit en beet hij me hard in mijn nek. Zijn heupen bleven als automatisch bewegen terwijl hij zijn zaad schokkend in het condoom in mijn kontje spoot. Ik sloeg mijn armen om hem heen en streelde over zijn schouders en rug. Ditmaal was ik degene die de lieve woordjes fluisterde.

“Oh wat geweldig, Anton. Je bent een kanjer. Je bent onovertroffen.”

Een tijd lang bleven we zo liggen tot hij zich uit me terugtrok en nog hijgend naast me ging liggen. Hij keek me lief en glimlachend aan.

“Was het goed, jochie?”

”Nee, Anton, het was niet goed.” Ik sloeg zowat dubbel van het lachen toen ik zijn verbaasde gezicht zag en voegde er daarom, tussen het lachen door, aan toe: “HET WAS GEWELDIG!” De verbazing maakte plaats voor een brede glimlach.

“Ja, ik ben goed hè?”

Even kwam de gedachte bij me op om hem te plagen, maar dat wilde ik toch niet. Hij was gewoon goed. Hij was geweldig. Een nieuw bewijs was geleverd waarom hij het zo goed deed bij de meisjes. Hij deed ‘HET’ gewoon geweldig goed. En daarnaast was hij lief en teder en bezorgd. Wow, gewoon een geweldige knul dus. We draaiden ons naar elkaar toe en sloegen onze armen om elkaar heen. Ik zag dat hij nog moe was want zijn oogleden vielen steeds dicht.

“Ga maar rustig weer slapen,” suste ik hem.

Hij lachte en was al spoedig weer vetrokken. Heerlijk zo’n minnaar te hebben. Oh, ik verheugde me nu al op de uren die nog zouden komen met hem. Met deze lekkere gedachten in mijn hoofd, vlijde ik me ook weer in Morpheus’ armen.©Lucky Eye, juli 2001, juni 2019 (herziene versie)
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht.

Lucky Eye
Berichten: 197
Geregistreerd: zaterdag 07 februari 2015 16:42
Woonplaats: Zwolle
Ontvangen Bedankjes: 224 keer
Bericht Re: DE WEEKENDCURSUS door Lucky Eye » donderdag 07 november 2019 12:27

Hoofdstuk 3

Toen ik wakker werd, keek ik recht in het glimlachende gezicht van Anton.

“Hallo, jochie. Heb je lekker gedut.” Ik knikte. “Ik weet niet hoe het met jou staat maar ik heb nu wel vreselijke honger.”

Ik keek op de klok en zag dat het net twaalf uur was geweest. Ook ik had honger en stelde hem voor om wat te gaan eten. We stapten van bed en liepen, bloot als we waren, naar beneden.

“Pizza of lasagne?”

“Pizza graag!”

Ik haalde twee pizza’s uit de vriezer en legde deze in de oven. Een kwartier later zaten we te smullen. Diepvriespizza’s zijn natuurlijk niet zo lekker als degene die mijn moeder maakt of de Italiaan (mmmmm), maar ze kunnen er voor een snelle hap mee door. Tijdens het wachten op de pizza’s en het eten daarvan praatten we over van alles en nog wat en ook lazen we de krant. Praten tijdens het eten, en zeker met volle mond, hoort niet maar er was niemand die ons het kon beletten en daarom deden we het gewoon. Dat het echt niet ging, bleek toen Anton een groot stuk pizza uit zijn mond liet vallen op zijn bovenbeen. Ik zat naast hem en zag het liggen. Hij wilde het pakken.

“Nee, laat mij dat maar doen,” zei ik.

Ik duwde de tafel naar achteren en ging op mijn knieën voor hem zitten. Verbaasd keek hij me aan. Ik keek naar hem op en lachte breeduit. Ik bracht mijn mond naar het stuk pizza en hapte het sensueel van zijn bovenbeen, ervoor zorgend dat mijn lippen en tong zijn been beroerden. Ik kauwde het snel op en begon zijn been toen te kussen. Mijn tong gleed langs de lekker kriebelende haartjes en ging van knie tot aan de onderkant van zijn goed gevulde zak. Ik hoorde hem kreunen.

“Vind je het lekker?”

“Het gaat erom of jij het lekker vindt, jochie!”

Verdomme, weer geen bevestigend antwoord. Maar hij kreunde, dus moest hij het toch wel lekker vinden, of niet dan! Met mijn tong gleed ik over zijn behaarde balzak en ik voelde hoe de ballen omhoog schoten en hoe de zak verstrakte.

“Lekker?” probeerde ik nog eens.

“Zeur niet!”

Zijn lul begon te groeien toen ik hem met mijn hand begon te strelen. De voorhuid trok zich helemaal terug van de eikel en het topje glinsterde. Ik pakte het ding in mijn hand en likte eraan als aan een lolly. Ik keek omhoog en zag dat hij zijn ogen gesloten had. Het meest komische was echter dat hij nog steeds zijn vork en mes beet had.

“Zeg kannibaal,” zei ik, “ben je van plan om mij te gaan opeten?”

Anton opende zijn ogen en keek me verbaasd aan.

“Hoe bedoel je?”

Ik keek beurtelings naar zijn rechter- en linkerhand en toen begreep hij het. Beiden moesten we lachen. Hij legde zijn gereedschap weg.

“Nee, het opeten laat ik aan jou over!” Nu was ik degene die verbaasd keek. “Pijpen, man! Ga door! Je doet het vast goed!”

Ik sloot mijn lippen om de dieppaarse eikel en liet zijn stamper in mijn mond naar binnen glijden. Het voelde lekker. Een nieuwe sensatie voor mij. De eerste keer dat ik een man pijpte. God, dit weekend zat boordevol van al dit soort heerlijke eerste momenten en ik begon me af te vragen of ik ooit uitgeleerd zou raken. Ik hoopte in elk geval dat dat nog tijden zou duren. Hij smaakte ook zo heerlijk. Nooit geweten dat een pik zo lekker zou zijn. Zijn eerste vocht proefde wat zoutig maar ook zoetig. Een totaal ondefinieerbare smaak. Hij streelde met zijn handen door mijn haren en kreunde en bromde diep in zijn keel. Af en toe keek ik naar hem op. Lekker onderuit gezakt, zat hij volgens mij vreselijk te genieten. Zijn vriendinnetjes zouden hem toch ook wel eens gepijpt hebben, dus dit was absoluut niet nieuw voor hem. Ik vroeg me af of ik het beter of slechter dan hen deed. Plotseling klauwde hij zijn handen in mijn haar en trok hij er stevig aan. Het deed wat pijn, maar niet erg. Een teken dat hij ging komen? Ja, inderdaad. Ik voelde hem sappiger worden en hij kreunde: “Ik ga komen, ik moet spuiten!”

Hij wilde mijn hoofd wegtrekken, maar ik hield hem waar hij was.

“Oké, oké,” riep hij, “je vraagt erom!”

En dat gezegd hebbende, explodeerde hij in mijn mond. Slierten sperma schoten mijn mond en keel in en ik slikte om niet te zullen stikken. Oh, wat was dat lekker, wat smaakte dat heerlijk! Hij spoot zoveel dat ik het niet allemaal kon verwerken en ik voelde hoe het sap uit mijn mondhoeken en over mijn kin liep. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en likte de restjes zaad van zijn, minder harder, maar nog steeds behoorlijk grote, lul. Hij kreunde diep.

“Was het lekker?”

“Ja, ik vind het heerlijk om gepijpt te worden.”

“Heb je wel eens vaker in iemands mond gespoten?”

“Nee.”

“Echt niet?”

Hij schudde zijn hoofd en vertelde me dat nog geen enkel vriendinnetje dat toegestaan had.

“En was het speciaal om in mijn mond te spuiten?”

“Ja,” hij woelde met zijn handen door mijn haren, “heel speciaal.”

Yes, eindelijk had hij gezegd dat hij iets echt lekker had gevonden. Ik was trots op mezelf en blij voor hem. Op deze wijze had ik hem dus kunnen bedanken voor al het lekkers dat hij mij tot nu toe al gegeven had.

“Maar het was niet nodig geweest,” zei hij.

Mijn trots en goede gevoel verdwenen als sneeuw voor de zon. “Hoe bedoel je?”

“Nou je had me ook gewoon mogen laten spuiten. Je hoeft mij niet te plezieren. Je hebt mij betaald om jou te plezieren. Toch?”

Innerlijk was ik woest. Eerst zei hij het ‘heel speciaal’ en, volgens mijn interpretatie dus, lekker te vinden en nu deed hij het zo af. Ik liet van mijn boosheid echter niets merken en zei hem doodkalm dat ik dit graag gewild had en het heel lekker had gevonden. En daarvan was geen woord gelogen.

“Zullen we nu maar verder gaan met onze pizza’s?” zei hij om vervolgens breed naar mij te glimlachen.

“Ja, laten we dat maar doen, want anders moet ik echt aan je jongeheer beginnen te peuzelen. Ik ben nog niet echt verzadigd.”

Hij liet een bulderende, aanstekelijke lach horen, zodat ook ik in de lach schoot. In stilzwijgen aten we daarna onze pizza’s op, die door het intermezzo wel wat koud geworden waren. Een flink bord met ijs vormde ons toetje, maar toen Anton de tafel opzij schoof, mij in zijn armen nam en naar boven droeg, wist ik dat zijn seksuele honger (en zeker de mijne) nog niet gestild was. Hij zette me onder de douche en stapte er zelf ook bij. De waterstralen kletterden op onze lijven en voelden heerlijk aan. Na die klamme nacht en al het opwindends dat wij die ochtend hadden gedaan eindelijk iets verkoelends. Maar het was slechts van korte duur. Anton had andere plannen.
Hij spoot een flinke lading doucheschuim in zijn handen en begon mij daarmee heerlijk in te zepen. Eerst mijn haren en hoofd toen mijn schouders en borst. Zijn strelende, grote handen zetten mij in vuur en vlam. Ze waren overal en deden opnieuw een groot verlangen naar hem in me opbloeien. Des te verder hij kwam des te meer ik hem wilde. Mijn lul stond priemend omhoog, maar Anton drukte er alleen maar een klein kusje op. Hij knielde voor me neer en streelde mijn benen. Oh, wat een heerlijk gevoel. Toen ging hij terug en beroerde hij mijn jeugdige mannelijkheid. Een elektrische schok doorvoer me. Een geweldige sensatie. Zijn lippen zochten hun weg naar mijn ballen en zijn tong raakte ze aan. Opnieuw een schok van genot door mijn lijf. Hij nam ze een voor een in zijn warme mond en liet zijn tong er omheen spelen. Dit was genot! Hier mocht hij tijden mee doorgaan en ik wist zeker dat hij me zo tot een geweldige zaadlozing zou kunnen brengen. Dit was hemels! Hij wilde echter iets anders in zijn mond en eigenlijk was ik ook daar best tevreden mee. Hij sloot zijn sensuele lippen rond mijn stijve piemel en zoog hem meteen diep naar binnen.
Oh, dat voelde weer zo lekker warm. Hij maakte zijn mond zo nauw mogelijk en de druk op mijn pik werd erg groot. Onderwijl gleden zijn vingers door mijn spleetje. Een tweede, overheerlijke sensatie. Een goed glibberige vinger, vanwege het doucheschuim, betrad mijn grot en werkte zich diep naar binnen. Dit was om gek van te worden. Aan twee kanten werd ik tegelijkertijd bediend. En hoe heerlijk! Een tweede vinger nam me van achteren en mijn lans bleef in en uit zijn mond gaan. Dit kon ik niet lang volhouden. Dit moest leiden tot een gigantische ontlading. Ik kreunde luid en riep dat ik geweldig ging komen. Hij keek schuin naar me op en knipoogde alleen maar. “Daar komt het,” riep ik luid en met dat ik het gezegd had, ontlaadde ik me in zijn gulzig zuigende mond. Wauw, wat een gevoel! Wat was het heerlijk om in iemands mond klaar te komen! Er was alleen maar genot. Niets anders. Zijn vingers bleven mijn kontgaatje bewerken, terwijl hij me helemaal leeg dronk. Plotseling trok hij ze terug en liep weg. “Waar ga je heen?” Hij gaf geen antwoord maar was al snel weer terug. “Condoom!” Hij kleedde zijn groot geworden lid aan en draaide me om. Snel doorkliefde hij mijn kringspier en gigantisch snel beukte hij de volle lengte bij me naar binnen. Met mijn handen tegen de wand geleund ontving ik hem en heette hem welkom. Ik legde mijn hoofd in de nek en kreunde diep. Hij beet in mijn schouders en bovenarmen en naaide stug door. Toen explodeerde hij in me. Ik voelde hoe het condoom zich in mijn nauwe anus vulde met het warme mannenzaad. Een heerlijk gevoel. Hij trok me dicht tegen zich aan en perste de laatste zaadrestanten uit zijn lul en in het rubber. Het water kletterde over ons heen, terwijl we daar zeer dicht tegen elkaar aan stonden. Hij streelde mijn borst en kneep in mijn harde tepeltjes.
Ik voelde opnieuw golven van genot door me heen gaan en vroeg me, opnieuw geil en heet wordend, af of hij na vanochtend vroeg, de pijpbeurt aan tafel en zo-even nog eens in staat zou zijn om hard te worden. Ik kneep mijn kontspieren samen en hoorde hem hijgen in mijn nek. Zijn ademhaling versnelde zich en hij kuste en beet me opnieuw. Nogmaals trok ik mijn spieren aan en ja hoor, langzaam maar zeker voelde ik hem in me groeien. “Ja, toe maar jongen,” riep ik naar hem, “neuk me nog eens. Laat me zien dat je een man bent. Vertoon het kunstje nog maar eens!” En inderdaad zijn staander rees, door mij aangevuurd, met grote snelheid tot zijn volledige grootte. Hem hard te voelen worden in mij was een nieuwe en heerlijke gewaarwording. Toen begon hij opnieuw uit en in me te gaan. Ik begon sterretjes te zien en kwam klaar, spoot mijn zaad tegen de tegeltjes van de douche en nog was het niet afgelopen. Ik verloor elk gevoel van tijd. Het leek een eeuwigheid te duren. Op en neer ging zijn stok. En het duurde en het duurde. Hij trok zijn stang er helemaal bij me uit en knalde hem in een stoot weer diep naar binnen. Oh, dit was lekker, dit was zalig. Steeds maar weer helemaal er uit en dan er weer helemaal in. Genot, puur genot en toen opnieuw sterretjes en zijn heerlijke komsel in mij. Hij was doodop, trok zich meteen uit me terug en zakte door zijn knieën. Ik bleef nog eventjes staan, nagenietend van deze heerlijke belevenis. Het gevoel van zijn stampende koker nog steeds in mijn gaatje. Wauw, wat een heerlijke man was hij toch! Jammer dat hij geen homo was. Ik draaide me naar hem om en drukte een kusje op zijn natte haren, draaide de douchekraan dicht en knielde bij hem neer om hem vol op zijn mond te kussen. Hij was bekaf en maar amper in staat om mijn vurige zoen te beantwoorden. "Geweldenaar!” voegde ik hem toe. “Heb je ooit zo vaak, in zo’n korte tijd, bij een meisje kunnen klaarkomen?”

“Voor jou een vraag, voor mij een weet!” sprak hij enigszins hijgend.

Weer zo’n verdomd vervelend, ontwijkend antwoord! Maar het gaf niets. Ik had hem vier keer binnen vijf uur (eigenlijk viereneenhalf, maar dat zag ik pas later) kunnen laten klaarkomen en vond dat heel wat. Niet mijn verdienste, maar de zijne natuurlijk, hoewel de glans toch wel een beetje op mij afstraalde, vond ik. Terecht of onterecht?

Anton was behoorlijk afgepeigerd en daarom kropen we opnieuw samen in bed. Hij was al snel weer vertrokken met de sneltrein naar dromenland, maar ik kon de slaap niet meer vatten. Ik had nog steeds een heerlijk voldaan gevoel in me en gloeide helemaal van binnen en van buiten. Had je mij in een pikdonkere nacht buiten gezet, dan had ik vast en zeker als een lichtbaken dienst kunnen doen. Ik keek naar Anton en genoot. Genoot van dat prachtige, volgroeide mannenlichaam naast me. Zijn, nu, kleine worst die tot zulke prachtige dingen in staat was gebleken. Wauw, drie keer had hij me al genomen vandaag. Driemaal had hij mij geneukt en opnieuw vroeg ik me af of hij ooit zulke langdurige seks met een meisje had gehad. Of er iemand voor mij was geweest, die hem tot zulke hoogtepunten had weten te brengen. Maar ja, hij was hetero en dit was slechts voor een weekend. Een weekend dat nog maar een dag te gaan had. De helft van mijn tijd zat er al bijna op. Maar niet getreurd! Na dit weekend wist ik in elk geval wat er te koop was en zou ik me kunnen handhaven in de homowereld. Maar ja, misschien zou het wel tijden duren voor ik iemand aan de haak zou kunnen slaan. Misschien lukte het wel nooit! Bewust zette ik deze zwartgallige gedachten van me af en richtte me op de uren die ik nog met Anton zou doorbrengen.

Zo verstreek de tijd en tegen halfvijf begon Anton met zijn ogen te knipperen, langzaam werd hij wakker.

“Hoi jochie! Heb jij nog wat geslapen?”

Ik schudde mijn hoofd. “Nee, ik heb naar jou liggen kijken.”

“En nog wat bijzonderheden ontdekt?”

“Ach nee, zo bijzonder ben je niet. Snap niet wat al die chicks in je zien?” Dit leverde me natuurlijk een afstraffing op. Hij werkte me onder zich en begon me genadeloos te kietelen. Ik probeerde me uit alle macht los te wrikken, maar zijn superieure kracht stond dat natuurlijk niet toe. “Hou op, hou op,” schreeuwde ik keihard, “anders moet ik piesen!” Hij liet me los.

“Mij nooit weer beledigen, jochie. Anders hou ik niet op.”

“Maar dan pies ik je onder?”

“Oh, kinky!”

“Zou je dat lekker vinden?”

“Ben je gek!”

In de tuin aten we wat boterhammen. Vanwege de buren (hoewel op enige afstand, maar toch) hadden we beiden een zwembroek aangetrokken. Ik een wijdvallend short en Anton zo’n lekkere strakke die zijn pik en ballen goed lieten uitkomen. Ik kon er niets aan doen, maar bleef maar steeds naar zijn kruis kijken.

“Jochie, je denkt toch niet dat ik hem nog een keer overeind krijg hè!”

“Echt niet? Dat valt me nou tegen. Heb ik driehonderd euri neergeteld en krijgt meneer hem niet meer overeind! Kan ik wat geld terugkrijgen misschien?”

“Zeg, jochie, moet ik je nog eens kietelen?”

“Nee! Nee!” riep ik en maakte me alvast uit de voeten. Hij bleef echter doodgemoedereerd zitten en leek zeer verbaasd over mijn reactie.

“Wat gaan we vanavond doen?”

Ik haalde mijn schouders op en ging weer zitten.

“Wil je nog eens uit of blijven we thuis vanavond. Saampjes gezellig op de bank voor de tv?”

“Zeg het maar!”

“Nee, het is jouw weekend, dus de keuze is aan jou.”

Ik dacht een tijdje na en stelde toen voor om maar thuis te blijven. Met onze borden en koppen liepen we naar binnen en keken wat er op de buis kwam. Niets bijzonders dus. Zelfs de commerciëlen brachten niets leuks.

“We kunnen natuurlijk ook een videootje huren?” stelde Anton voor.

Ik vond het prima en zo gebeurde het dat we, na ons netjes aangekleed te hebben, naar het winkelcentrum in de buurt liepen. Ik was daar wel vaker geweest om een film te halen, maar keek verbaasd op toen Anton achter in de winkel een deur opende en verder liep. Van deze afdeling had ik nooit iets geweten! Maar goed ook, want een zestienjarige puber wijzen waar de pornobanden liggen is natuurlijk de kat op het spek binden. Anton liep naar de gaybanden (weer vroeg ik me af hoe hij dit alles toch wist) en begon ze te bekijken. Er waren nog enkele klanten en daarom vond ik het toch wel wat moeilijk om zomaar rond te neuzen. Besluiteloos bleef ik dan ook staan totdat Anton riep: “Hé Thijs, lijkt dit je iets?” Ik kon wel door de grond gaan en kreeg een boei. Hij echter keek stralend naar me en toen ik gehaast naar hem toeliep, sloeg hij een arm om mijn middel en voelde ik hoe hij met zijn hand in mijn kont kneep. Snel gaf ik hem een tik op zijn vingers. “Hé joh, gedraag je een beetje,” siste ik naar hem.

“Jochie, de mannen in dit gedeelte zoeken hetzelfde als jij en ik hoor!” fluisterde hij in mijn oor.

“Nou ja … dat weet ik heus wel, maar daarom mag je nog wel een beetje minder luidruchtig zijn!” Ik maakte me los uit zijn arm, liep bij hem vandaan om op mijn beurt nu ook wat banden te bekijken. Ik raakte verdiept in de leuke foto’s op de hoezen en las af en toe de verhaaltjes op de achterkant. Nadat ik zo een tijdje bezig was geweest, wilde ik teruglopen naar Anton. Hij stond met een man een eindje verderop te smoezen. Met een gemene grijns op zijn gezicht kwam hij naar me toe.

“Zeg, die man daar wil graag weten wat je vraagt voor een wip?” zei hij op fluistertoon.

Opnieuw kleurde ik tot ver in mijn T-shirt. Anton lachte luid en ik stompte hem in zijn buik.

“Auw, auw, hou op, doe me geen pijn!” speelde hij.

Ik keek naar de man en deze lachte en zwaaide naar me. Een griezel! Een echte engerd! Met zoiets zou ik nog voor geen miljoen naar bed willen! Nou ja? Als hij een zak over zijn hoofd deed? Nee, echt niet! Anton draaide zich naar de man om en haalde verontschuldigend zijn schouders op ten teken dat hij zijn best had gedaan, tenminste zo vatte ik het op en dus beukte ik opnieuw op hem in.

Na al dit gedoe bepaalden we uiteindelijk onze keuze en gingen we terug naar huis. Met chips en een paar flesjes bier namen we plaats op de bank voor de televisie. Videorecorder aan en kijken maar. Het was een hete film. Echt wel opwindend en natuurlijk werd ik snel hard in mijn korte broek. Anton legde een arm om mijn schouders en trok me dicht tegen zich aan. Zou hij het ook lekker vinden? Zou hij ook een stijve hebben? Ik legde een hand op zijn kruis en voelde duidelijk een verdikking. Dus niet alleen maar om mij te plezieren?

We keken de film uit zonder een noodstop, als je begrijpt wat ik bedoel. Behalve mijn hand op zijn kruis konden we ook gerust verder van elkaar afblijven. We zijn heus niet oversekst of zo hoor! Nee, het ging prima zo. Waarschijnlijk was het voor mij ook zo dat ik het echte werk, het zelf doen, veel interessanter vond dan wat die jongens lieten zien. En waarom zou ik mezelf bij zo’n film gaan afrukken als ik iemand heb die me op een veel lekkere manier kan klaarmaken? De film was afgelopen en alsof het afgesproken was, rekten we ons tegelijkertijd uit. “Kom op! Laten we maar naar bed gaan!” zei ik. In mijn slaapkamer kleedden we ons uit en ineens moest ik aan hem zitten, moest ik hem betastten. Ik drukte mijn lijf tegen het zijne en voelde me goed. Ontzettend goed. Ik wilde zeggen dat ik van hem hield, maar bedacht me omdat hij gezegd had dat hij slechts een opdracht vervulde. Maar echt, ik hield van hem! Staand kusten elkaar en door een duwtje van zijn kant viel ik achterover op het bed. Hij gleed met zijn mond naar mijn kruis en bood mij zijn eigen lul aan. Standje 69, net nog gezien op de video, maar nu in het echt. Een nieuwe, heerlijke belevenis voor mij. En voor hem? Ik wist het niet en het maakte me ook helemaal niet uit. Ik wilde hem plezieren, hem een genoegen doen en deed mijn uiterste best. Likte langs zijn paal en balzak zoals hij met mij deed, heen en terug, steeds maar weer, totdat ik voelde dat hij me in zijn mond nam. Ook ik nam hem in mijn mond en zoog hem diep naar binnen. Op en neer gleden mijn lippen over zijn lange, harde steel en ik zoog alsof mijn leven ervan afhing. Zelf stond ik op springen, maar ik probeerde aan andere dingen te denken om zodoende een te vroege zaadlozing te voorkomen. Het had echter geen zin. Het was zo verrukkelijk wat er gebeurde dat ik moest spuiten. Opnieuw hield Anton zijn mond om mijn pik en zoog hij me helemaal leeg. Ik voelde dat ik slap werd, maar hij bleef maar zuigen. Liet hem even uit zijn mond om mijn ballen te likken en een uitstapje te nemen naar mijn kontgaatje. Ik kreunde hard en verloor even mijn controle over zijn lid. Hij floepte er uit en ik kreunde nogmaals. Dit keer luidkeels.

“Lekker hè, jochie.”

“ZAAAAAALIG,” schreeuwde ik en pakte zijn lans om hem weer in mijn mond te nemen.

Ook hij begon mij weer te pijpen. Al snel werd ik weer hard. Wauw, tweemaal achtereen zou ik gaan komen. Dat had ik nog niet beleefd! Anton begon te schokken met zijn onderlijf en neukte mijn mond. Hij maakte nu de in en uit bewegingen en ik liet hem begaan. Hij kwam met grote stralen en ik ving alles op in mijn geile bek. Even schoot nu mijn pik uit zijn mond en ontsnapte er een vreselijk diepe zucht aan hem. Hij genoot, ik wist het. Wat hij ook beweerde, hoe hij mijn vragen ook ontweek, ik wist het. Twee tellen later zat mijn piemel weer diep in zijn mond en met een vinger in mijn reetje werkte hij me naar een tweede hoogtepunt toe. Ik deed echter grote moeite om het zalige klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen.

“Kom, jochie, spuit, laat je gaan!” riep hij me toe, toen hij even naar adem hapte om daarna weer snel zijn mond om mijn pik te sluiten.

Ik lachte luid en kwam zoals ik nog nooit gekomen was. De hoeveelheid was zeker zo groot als de eerste keer, maar het klaarkomen op zich was van een duidelijk hoger genotsgehalte. Ik trilde over mijn hele lijf en bleef met mijn heupen bewegen.

“Ho maar! Rustig aan!” sprak hij terwijl hij naast me kwam liggen en me over mijn haren streek. “Was het lekker?”

“Wil je een antwoord?”

“Ja natuurlijk! Heeft je moeder je nooit geleerd dat je altijd netjes moet antwoorden als iemand je iets vraagt?”

En dat moest hij zeggen! “Dat weet ik eigenlijk niet zo goed meer. Maar ze heeft me in elk geval nooit geleerd dat je met jongens zoveel plezier kunt hebben.” Anton moest vreselijk lachen en ik lachte met hem mee. We kropen dicht tegen elkaar aan en vielen al snel in een verkwikkende slaap. Die nacht begon het te regenen. De eerste tranen omdat het weekend al snel voorbij zou zijn.©Lucky Eye, juli 2001, juni 2019 (herziene versie)
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht.

Lucky Eye
Berichten: 197
Geregistreerd: zaterdag 07 februari 2015 16:42
Woonplaats: Zwolle
Ontvangen Bedankjes: 224 keer
Bericht Re: DE WEEKENDCURSUS door Lucky Eye » donderdag 07 november 2019 12:30

Hoofdstuk 4

De regen van die nacht had verkoeling gebracht en het was die ochtend duidelijk minder zonnig. Grote wolkenpartijen weerhielden de zon ervan om onstuimig door het venster te schijnen en mede daarom was het waarschijnlijk dat ik pas tegen elf uur die ochtend wakker werd. Wauw, al zo laat en we hadden nog maar zo weinig tijd! Maar ja, waren er nog meer dingen die de geweldenaar naast me mij zou kunnen leren? Hij lag op zijn zij, met zijn rug naar me toe. We sliepen zonder laken, want in huis was het nog best warm. Zijn prachtig gebeeldhouwde lijf was dus heerlijk zichtbaar voor me en ik liet dan ook geile blikken over hem glijden. Zijn schouders, zijn rug, zijn billen en zijn lekker behaarde benen. Alles aan hem was gewoon heerlijk. Misschien zou ik zelfs door lang naar hem te kijken wel klaar kunnen komen, zo mooi. Terwijl ik zo, begerig, naar hem keek wist ik ineens wat ik nog zou kunnen leren. Maar ja, hij had daarop een uitzondering gemaakt. Jammer eigenlijk. Ik streelde met mijn vingers over zijn schouders. Zijn huid was warm en glad en voelde lekker aan. Ik voelde de opwinding al weer door me heen golven. Wat was ik eigenlijk toch een pervers ventje! Was nog maar amper wakker en kon alweer niet van hem afblijven! Hij bleef rustig slapen (of hield hij zich slapende???) onder mijn strelingen. Ik zakte langs zijn ruggengraat naar beneden en waagde me tot aan het begin van zijn bilspleet. Toen weer terug naar boven maar niet helemaal. Weer naar beneden en een eindje in zijn spleetje.

“Eh, eh,” klonk het ineens.

“Sorry.” Ik liet mijn vingers weer terugmarcheren, maar kon het niet laten om het nog eens te proberen. Opnieuw naar beneden, maar nu niet naar zijn spleet maar over zijn linker bil. Weer een opmerking van hem en een tik op mijn vingers dit keer.

“Jochie, we hadden een afspraak daarover.”

“Maar …”

“Afspraak is afspraak, Thijs!” zei hij kordaat en draaide zich naar me om.

“Oké.” Ik moest me er wel bij neerleggen, maar het ging niet echt van harte. Graag had ik hem ook daar willen bevoelen. Had ik willen meemaken hoe het voelde om je handen over lekkere mannenbillen te laten glijden, had ik de sensatie willen beleven om een vinger (of twee) in een mannenhol te steken, had ik van het sublieme neuken van een anus willen genieten. Maar ja, uitgesloten! Ik was echter nog niet van plan me gewonnen te geven en vroeg: “Zou je je minder man voelen als ik dat bij jou deed?”

“Wat.”

“Als ik je billen zou bevoelen, je kontje zou vingeren of je zelfs zou neuken? Zou je je dan minder man voelen?”

“Ja, god, ik denk het wel. Een man laat zich niet neuken! Die neukt!”

Hij keek hier heel erg serieus bij en ik wist dat ik het op zou moeten geven. Wat wilde ik ook. Hij was hetero. Overduidelijk! “Nou laat me dan nog maar eens zien wat een lekkere man je bent,” zei ik en ging op mijn buik liggen.

“Thijs, even serieus nou zeg! Je bent toch niet boos op me! We hadden toch een afspraak gemaakt!”

”Jawel, maar ik mocht je ook zoenen na bijbetaling?”

“Ja, god, maar dit is toch wat anders! Niet dan?”

Natuurlijk had hij gelijk. Heel wat anders. Ik moest niet zeuren en hem niet iets laten doen wat hij niet wilde. Het was niet eerlijk van me. “Anton, je hebt gelijk. Het spijt me. Onze afspraak is duidelijk. En dat je me toch wilde zoenen, was mooi meegenomen. Sorry.” Ik draaide me om en kroop boven op hem. Zijn mannenlichaam voelde opnieuw heerlijk aan, solide, sterk en echt mannelijk. Dat hij een echte man was bleek al snel toen ik van onderen iets tegen me aan voelde poken. En dat viel niet op jongens? Opnieuw sloeg de twijfel omtrent hem bij me toe. Nee, niet zeuren. Doen!

“Wil je op me rijden?” vroeg Anton.

Ik had het standje gisteravond op de video gezien en wist wat hij bedoelde. Ik pakte een condoom van het nachtkastje en rolde dit om zijn staander af. Ik ging schrijlings op hem zitten en liet me voorzichtig over de rechtop gehouden penis zakken. De penetratie ging snel en voelde heerlijk. Gek, dat iets dat de eerste keer zoveel pijn deed nu al zoveel gemakkelijker ging en door mij zelfs als plezierig werd ervaren. Zachtjes begon ik op en neer te wippen en bij elke beweging zonk zijn roede dieper naar binnen. Ik vond het geweldig om zelf de controle te hebben en was dan ook vastbesloten om hier vreselijk lang van te gaan genieten, maar eerst moest ik hem helemaal in me hebben. Toen hij er helemaal in was, begon Anton met zijn heupen te bewegen. “Eh, eh,” was het mijn beurt om te zeggen. “Stoute jongen! Ik bepaal het tempo! Niet jij!”

Anton lachte. “Goed, meester, ik zal me gedeisd houden.”

En dat deed hij inderdaad. Zeker een half uur lang was ik met hem bezig. Ik wipte rustig op en neer, het wippen af en toe onderbrekend door hem te strelen over zijn buik, zijn borst en te spelen met en te knagen aan zijn overheerlijke tepeltjes. Hij zweette ontzettend en was enorm geil. Ik zag aan zijn ogen dat hij het heerlijk vond, maar ik zou het niet opnieuw vragen. Hij zou het toch ontkennen. De vorige keren dat hij me neukte waren ook heerlijk geweest, maar zo lang met hem bezig zijn was geweldig. Mijn kontje stond in vlammen en was heerlijk nat van binnen. Ik strekte me over Antons lijf uit en zei hem mij te neuken. Hij sloeg een arm om me heen, draaide ons vliegensvlug om en begon zijn lul in en uit me te rammen. Mijn man, een echte man neukte me.
Met een vreselijke kreet spoot hij zich leeg en liet zich over me heen vallen. Ik sloeg mijn armen om hem heen en voelde zijn zinderende lijf. Wat een man! Wat een man! Nog een tijdje bleven we zo liggen, maar toen moesten we opschieten. Snel douchen, eten en de rommel die we gemaakt hadden opruimen. Tegen tweeën gaf Anton mij een kus en ik bedankte hem voor het heerlijke weekend.

“Niets te danken, jij bedankt voor de 300 euro.” En hij klopte op zijn kontzak waar hij de biljetten nu bewaarde.

Enigszins spijtig dacht ik dat ik hem misschien een astronomisch bedrag had moeten bieden om dat heerlijke kontje van hem te mogen nemen, maar … het was goed geweest.

Een half uur later waren mijn ouders terug en wisselden wij gedrieën de belevenissen van onze weekenden uit, waarbij ik natuurlijk van alles moest verzinnen omdat ik ze niet de waarheid wilde vertellen. Nee, mijn weekend met Anton zou voor altijd een geheim moeten blijven.
Anton at ’s avonds met ons mee en vroeg mijn ouders heel beleefd of ze een leuk weekend hadden gehad. Attent nietwaar? Op hun vraag of hij goed had kunnen doorwerken zei hij dat hij prima vorderingen had gemaakt.

“Ja, ik heb me van mijn goede kant laten zien,” concludeerde hij.

Het ware beter geweest als ik niets had laten blijken. Maar de opmerking van Anton en de betekenis die alleen wij twee eraan konden geven, zorgden ervoor dat ik in de lach schoot..

“Nee, Thijs, daar hoef je niet om te lachen! Het wordt voor jou ook eens tijd je van je goede kant te laten zien!” berispte mijn moeder mij.

Ik stamelde een sorry.

“Maar dat doet hij heus wel hoor, mevrouw,” zei Anton. “Ik heb dit weekend zijn beste kanten gezien.”

Ik zag zijn ogen stralen van plezier.

“Hij heeft me goed geholpen dit weekend!” zo speelde hij met me en ik vond het leuk.

Tegen tienen ging ik naar bed en een uur later toen mijn ouders het licht uitknipten op hun slaapkamer werd het rustig in huis. Een paar minuten later hoorde ik echter mijn deur opengaan.
“Wie is daar?” fluisterde ik.

“Zwarte Piet.”

“Heb je wat voor me meegenomen?”

“Ja een stijve roede.”

“Oh, kom dan maar gauw bij me liggen.”

Anton kwam bij me liggen en in een mum van tijd hadden we onze shorts uit.

“Thijs?”

“Ja?”

“Dit is de allerlaatste keer hoor!”

“Ja, natuurlijk!”

Hij deed het, net als alle voorgaande keren, uitstekend die allerlaatste keer en viel in mijn armen in slaap. De volgende ochtend sloop hij, nadat ik hem wakker gemaakt had, weer terug naar zijn eigen kamer.

De week begon. Weer naar school, maar met een heel ander gevoel dan anders. Ik was een ander geworden. Ik wist wat ik wilde en was niet van plan nog langer mijn geaardheid te verbergen. Als iemand ernaar zou vragen, zou ik antwoorden dat ik homo was. Ik wilde iemand met wie ik mijn bed zou kunnen delen, iemand om gewoon seks mee te hebben. Seks, daar was niets mis mee! Ook niet voor een jongen van zestien die op jongens viel. Alleen mijn ouders, hoe zou ik het hen moeten vertellen? Ik was hun enig kind en ze rekenden er vast en zeker op dat ik hen een schoondochter en kleinkinderen zou geven. Dus moest ik ze teleurstellen! De liefste mensen op de wereld pijn doen!

Die maandag zat Anton 's avonds niet aan tafel. Hij had het te druk en mijn moeder had hem zijn eten boven gebracht. Op dinsdag zag ik hem heel eventjes in het voorbijgaan, maar hij had het razend druk, zei hij. Toen ik hem woensdag een wiskundeprobleem wilde voorleggen, naar boven liep en bij hem aanklopte, liet hij me niet op zijn kamer binnen.

“Het spijt me echt, Thijs, maar ik moet nog zoveel dingen doen! Een andere keer. Oké?”

Ik vond het vreemd! Dit was nog nooit gebeurd! Nog nooit had hij geen tijd voor me gehad. Maar ja, misschien lag hij wel achter met zijn studie. Wist ik veel? Donderdagavond zat hij opnieuw niet aan tafel en toen ik mijn moeder vroeg waar hij was zei ze, dat hij al naar huis was gegaan. Ook dat was erg vreemd. Altijd als hij naar huis ging, had hij me gedag gezegd. Ik begon me bezwaard te voelen en vroeg me af of Anton zich misschien ongemakkelijk voelde in mijn bijzijn. Had ik teveel van hem gevraagd en nu zelfs zijn vriendschap verspeeld? Oh god, wat had ik gedaan! Met dit soort sombere gedachten lag ik in bed te worstelen met mezelf. Waarom? Waarom had ik nou ook juist hem gevraagd? Verdomme! Verdomme! Ik had het moeten weten! Nooit had ik een zo goede vriend als Anton moeten vragen zoiets te doen! Woedend was ik op mezelf en die nacht deed ik geen oog dicht.

Het weekend ging maar traag voorbij en ik keek uit naar zondag, de dag waarop Anton weer terug zou komen. Ik wilde als hij aankwam meteen met hem praten. Hem meteen mijn verontschuldigingen aanbieden en proberen om zijn vriendschap weer terug te winnen. Ik wilde dat niet verliezen! Maar wie er ook terugkwam, Anton niet! Ik was radeloos en wist niet wat ik moest doen. Zou hem iets overkomen zijn? Nee hè, hij zou toch niet! Stop, riep ik tegen mezelf, want ik begon me allemaal idiote dingen in mijn hoofd te halen. De telefoon ging. Mijn moeder nam op en ik hoorde haar praten. Ze legde de hoorn neer en ik keek haar met vragende blik aan. “Was dat Anton?” wilde ik van haar weten.

“Nee, zijn moeder. Wat is er toch met je! Je bent het hele weekend al zo onrustig. Is er iets wat ik moet weten? Wil je me iets vertellen? Je weet toch dat je altijd met ons kunt praten hè?"

Natuurlijk wist ik dat, maar ik wilde helemaal niets vertellen, niet praten, niet nu in elk geval. Ik wilde alleen maar weten wat er met Anton was. “Wat zei z’n moeder?” Mijn moeder schudde haar hoofd en vroeg me nogmaals of echt alles wel goed met me was. Ik verzekerde haar, waarschijnlijk voor haar niet overtuigend, dat er met mij niets aan de hand was.

“Anton heeft griep en blijft een weekje thuis.”

Wauw, gelukkig, alleen maar een griepje. Kan iedere, gezonde Nederlander overkomen. Opgelucht haalde ik adem.

“Is echt alles goed met je?” En voor haar geruststelling legde ze een hand op mijn voorhoofd. “Je voelt wel een beetje warm, straks even je temperatuur opnemen hoor?”

“Ja, mam!” Nee dus, mam. Met mij was er niets. Alles was goed. Ik zou hem van de week wel even bellen.

Op woensdag voegde ik de daad bij het woord en tikte, toen ik alleen thuis was, zijn telefoonnummer in.

“Met Anton Wielaard!”

“Hé met Thijs, alles goed?” En toen hoorde ik: “Tuut, tuut, tuut”

Wel verrek! Verbinding verbroken! Ik drukte op redial, maar niemand nam op. Vreemd, heel vreemd. De volgende dag probeerde ik het opnieuw. Eerst nam Anton op, maar zodra ik iets zei hoorde ik weer die pieptonen. Hij verbrak dus zelf de verbinding, zo concludeerde ik. Dus er zat toch iets niet goed! Verdomme, ik had het wel geweten. Niks geen griepje. Hij wilde me gewoon niet zien. En dat alles was mijn schuld! Dat hij zich nu zo beroerd voelde, was omdat hij ziek van me was! Me gewoon niet wilde zien, niet wilde spreken, niets meer met me van doen wilde hebben! Ik barstte in tranen uit. Verslagen zat ik in de stoel en wist niet wat te moeten doen. Ik moest het hem uitleggen. Zeggen dat het me speet, maar hoe?

’s Avonds in bed wist ik het. Ik zou hem een e-mail sturen en dan maar hopen dat hij hem zou willen lezen. Meteen stapte ik uit bed, zette de computer aan en begon een mailtje te schrijven.

--
Hoi Anton,

Ik vind het heel vervelend dat je ziek bent. Griep heb ik gehoord. Maar ik heb het gevoel dat er ook iets anders aan de hand is. Ik zal eerlijk zeggen wat ik denk. Je hebt gewoon geweldig spijt van ons weekend. Je hebt dingen gedaan die je eigenlijk nooit had willen doen. Je wilde alleen maar mij een plezier doen en daar heb je nu achteraf gezien spijt van. En ik kan me dat voorstellen. Als ik dingen zou moeten doen, die ik niet zou willen, zou ik me daar ook rot door voelen.

Maar Anton ik wil niet dat dat rotweekend onze hele vriendschap verknalt. We hebben het altijd leuk samen gehad, ook voordat ik je vroeg iets met me te doen. Voor je wist dat ik homo was. Alsjeblieft, Anton, laten we dat verdomde weekend vergeten en gewoon verder gaan vanaf het punt voordat ik je dat vreselijke voorstel deed.

Ik hoop dat ik duidelijk ben! Anders moet je het me maar zeggen. Ik wil alles vergeten en verder gaan. Ik hoef niets meer van je dan alleen je vriendschap.

Thijs
--

Voordat ik het verhaal vanuit de tekstverwerker in een e-mail kopieerde, las ik het nog verscheidene keren over. Was dit goed zo? Had ik duidelijk gemaakt wat ik wilde? Zou Anton het begrijpen? Zou hij het willen begrijpen? Met de moed der wanhoop tikte ik Antons e-mailadres in en drukte op de knop verzenden. En nu maar afwachten.

Zondag was ik zo gespannen als de snaar van een viool (of is dat niet een goede uitdrukking!). In elk geval voelde ik me helemaal misselijk. Ik durfde niets te eten, omdat ik bang was dat ik zou moeten overgeven en mijn moeder en vader keken me beurtelings bezorgd aan. Anton kwam ook die zondagavond niet terug. Ook had ik nog geen reply op mijn e-mail gekregen. Ik begon het ergste te vrezen. Straks zou er iemand komen (zijn vader of moeder) om zijn spullen te halen en dan zag ik hem helemaal nooit meer. Was ineens alles voorbij. Waarom had ik me ook zo vreselijk kinderachtig gedragen? Waarom wilde ik ook altijd het onmogelijke? Waarom wilde ik per se een man voor mijn verjaardag? Waarom had ik niet kunnen wachten tot ik er zelf een tegen het lijf gelopen was? Waarom had ik een van mijn beste vrienden tot zoiets stoms gedreven? Ik walgde van mezelf en rende naar de badkamer, waar ik vreselijk over mijn nek ging.

“Zie je wel dat die jongen niet goed is,” had ik mijn vader tegen mijn moeder horen zeggen, toen ik de kamer uitgerend was.

Ze stopte me in bed met een aspirientje en liet me mijn temperatuur opnemen. Inderdaad, ik had koorts, maar niet vanwege een ziekte, maar alleen omdat ik mezelf haatte. Twee dagen lang bleef ik thuis, maar op woensdag ging ik weer naar school. Nog steeds niets van Anton vernomen. Maar zijn spullen waren ook nog gewoon bij ons thuis. Dus… was er nog hoop? Toen ik die woensdagmiddag op mijn vaste tijd (14.00 uur) thuiskwam en ik in de keuken een glas drinken inschonk, ging de telefoon.

“Thijs Bruinsma!”

“Met Anton!” Het glas glipte me uit de handen en spatte uiteen op de plavuizen van de keukenvloer.

“Ik wil graag met je praten. Kun je zo meteen naar het plantsoen achter het universiteitsgebouw komen?”

“Ja, natuurlijk! Ik ben al onderweg!” Voorzichtig, maar toch ook snel, veegde ik het glas op de vloer bijeen en gooide het bij het restafval. Wat schoonmaakmiddel op de grond en weg was ik. Ik kwam bezweet aan bij het park, stalde mijn fiets en zette hem op slot. Verdorie! We hadden niet afgesproken waar in het park! Ik liep in de richting van de vijver en zag hem gelukkig al van ver zitten. Zijn blonde haren wapperden in de wind. Langzaam, en me onderweg wel duizend keer bedenkend wat ik moest zeggen, liep ik naar hem toe. Toen hij me zag, stond hij op.

“Hoi.”

“Hoi.” Korte zinnetjes van een woord om het ijs te breken. We gingen zitten en wilden beiden tegelijk beginnen te praten.

“Alsjeblieft, mag ik als eerste?” vroeg hij.

Ik knikte. Maar het bleef stil. Hij begon nog niet. Op zijn gezicht lag een bedenkelijke blik en ik zag dat hij vreselijk worstelde met zijn woorden die maar niet over zijn lippen wilden komen.

“Thijs …” Weer was het stil en toen pakte hij, voor mij, geheel onverwacht mijn hand. “Ik heb een vreselijk beroerde tijd gehad, omdat …”

Daar zou het komen. Daar kwam de beschuldiging naar mij toe waarop ik alleen maar zou kunnen zeggen dat hij groot gelijk had.

“… ik niet meer wist wie ik was.”

Ja, geheel mijn schuld. Door mijn toedoen.

“Ik heb altijd het idee gehad dat ik honderd procent hetero was, alleen maar op meisjes viel en bewees dat volgens mij ook door er met veel naar bed te gaan.”

Hallo, waar ging dit gesprek heen? Ik kon het eventjes niet meer volgen.

“In dat weekend met jou ben ik niet eerlijk geweest. En daarom …” Hij stak me een enveloppe toe.
Ik nam hem aan en maakte hem open. Zes briefjes van vijftig euro. “Maar dat hadden we toch afgesproken?”

”Ja, dat hadden we afgesproken. Maar ik zou dat betaald krijgen om jou te plezieren.”

Ik was het spoor helemaal bijster. Ik had toch plezier gehad! “Maar dat heb je toch ook gedaan?”

“Jawel, maar … ikzelf heb er ook plezier aan beleefd. Vreselijk veel plezier zelfs! En bovendien is er nog iets …”

God, nee! Kwam het nou toch nog?

“… ik geloof dat ik van je hou!”

Mijn oren suisden, mijn hoofd tolde en mijn mond viel open. Hoorde ik dat goed! “Wat zeg je?”

“Och, ik wist het wel.” klonk het droevig.

“WAT???” riep ik compleet vertwijfeld uit.

“Dat je me niet wilt! Ik wist het en daarom was ik ook zo kapot! Ik word verliefd op een jongen en hij wijst me af!”

“Waar heb je het over, Anton!!!” Met grote vraagtekens op onze gezichten keken we elkaar aan. Tijd voor een recapitulatie. "TIME OUT!!!, schreeuwde ik. “Begrijp ik het goed als je zegt dat je ons weekend net zo fijn hebt gevonden als ik?” Hij knikte. “En dat je bovendien van me houdt?”
Opnieuw knikte hij. Oh, sterretjes, overal sterretjes om me heen! En dan ook nog van die blote engeltjes die op trompetten, of wat dan maar ook, bliezen! Ik kroop op zijn schoot en kuste hem daar op dat bankje in het park me niet afvragend wie ons zou kunnen zien. Hij zoende me terug en onze tongen vonden elkaar in een verzengende tongzoen. Ik liet hem los en hij begon te praten.

“Het was allemaal zo verwarrend voor me in dat weekend. Altijd deed ik het met meisjes, nog nooit had ik maar gedacht aan seks met een jongen, maar met jou voelde alles zo goed! Zo gewoon eigenlijk! Alsof we voor elkaar gemaakt waren! Iedere keer vroeg je me of ik het ook lekker vond en steeds had ik willen schreeuwen ‘JA’ maar ik durfde niet. Was bang voor mijn eigen gevoelens. Was bang voor die ongekende kant van me. Was bang dat ik mezelf zou verliezen.”

Even waren we stil. We drukten kusjes op elkaars lippen en toen concludeerde ik: “En toen verloor je jezelf juist?”

“Inderdaad. Goed gezien, jochie. Toen verloor ik mezelf helemaal. Zodanig dat ik er echt ziek van werd. Ik wilde het ontkennen, het wegduwen en vocht zo hard dat ik in elkaar klapte. Niets geen griep, maar gewoon doodziek van mezelf.”

Ik kende het gevoel. Had hetzelfde doorgemaakt, maar dan alleen omdat ik meende dat hij me niet meer moest.

“Maar het had geen zin, ik kon het niet ontkennen. Thijs Bruinsma, ik wil jou.” Hij stopte zijn hand in zijn broekzak, haalde iets tevoorschijn en stopte het in mijn handen.

Het was keurig ingepakt, maar aan de vorm van het doosje kon ik al zien wat het was. Ik haalde het mooie papiertje eraf en opende het. Een glanzende, platina ring met een heel klein steentje erin.

“Lees de inscriptie eens.”

Ik bekeek de binnenkant waar geschreven stond: ‘GEEN DAG MEER ZONDER JOU’. Hij schoof de ring om mijn vinger en toen kon ik me echt niet meer groothouden. De waterlanders stroomden uit mijn ogen als rivieren en toen hij me tegen zich aandrukte, doorweekten ze zijn overhemd. Ik was, dat zul je begrijpen, ontzettend gelukkig. Maar al snel realiseerde ik me dat ons nog een grote hindernis te wachten stond. Eentje waar we niet omheen konden: mijn ouders. Ik veegde mijn tranen van geluk af met zijn zakdoek en begon te stamelen: “Maar hoe vertellen we het mijn ouders?”

“We moeten het ze zeker vertellen,” zei Anton. “Ik wil geen stiekem gedoe.”

Ik was het helemaal met hem eens, maar hoopte alleen maar dat ze het zouden zien zitten. Ik moest ze niet alleen vertellen dat ik homo was, maar ook dat ik een relatie zou aangaan met een jongen die toch zes jaar ouder was. Zouden ze dat zien zitten? Met lood in de schoenen stond ik op en samen liepen we het park uit op weg naar huis. Voorzichtigheidshalve deed ik voor we thuiskwamen mijn ring even terug in het doosje. Ik wilde niet dat de anderen aan tafel het zouden zien.

Iedereen was er die avond. Na het eten gingen Rogier en Wim meteen naar boven en toen mijn moeder wilde beginnen met de afwas, vroeg ik haar of zij en mijn vader even tijd hadden om te praten. Ze keken verbaasd op en zeker toen Anton erbij bleef. “Pa, Ma ik moet jullie wat vertellen.”
Oh, hoe breng je zoiets onder woorden! Tenminste zo dat het er een beetje goed uitkomt! Maar, het allerbelangrijkste was dat ik niet meer wilde denken! “Ik ben homo!” Schrokken ze? Nee, in het geheel niet. Ik zag alles in hun ogen behalve schrik. Ik zag de liefde die ze altijd voor me hadden laten blijken en die was er ook nu. Nog steeds.

“Ja, jongen. Is er nog meer?” vroeg mijn vader.

“Is dat niet genoeg dan?” wilde ik weten.

“Jawel, maar we hadden daar al zo’n idee van. En ook wel van andere dingen, dus als je nog meer wilt zeggen …”

“Meneer, mevrouw…” begon Anton, “het weekend dat Thijs en ik hier alleen thuis waren, hebben wij met elkaar gevreeën en ik ben verliefd op uw zoon geworden. Het was voor mij heel vreemd allemaal en het voelt nog steeds vreemd, maar ook zo fijn.”

In de blik van mijn ouders zag ik vertedering. De liefde die ze voor mij voelden, richtte zich nu ook op Anton.

“Maar ik kan me voorstellen," zo ging Anton verder, "dat u daar misschien wat moeite mee hebt, omdat ik nogal wat ouder ben.”

“Jongens,” stamelde mijn moeder, “ik ben zo blij voor jullie, ik …” Ze kwam niet uit haar woorden en begon te snikken.

Ik snelde op haar toe en omarmde haar. Mijn vader stond op uit zijn stoel en liep op Anton toe. Deze ging staan en ik zag hoe mijn ouwe heer mijn vriend omhelsde en hem op zijn wangen zoende. Oh, wat een heerlijk familietafereeltje! Nadat mijn moeder Anton ook gezoend had en ik mijn vader, gingen we weer zitten. Anton stootte me aan en vol trots liet ik mijn ouders de ring zien, nadat ik hem om mijn vinger had gedaan.

“Toen we terugkwamen die zondagmiddag wisten we meteen al dat er iets mis was, of liever gezegd iets heel goed zat. Jullie straalden allebei zo. Zo onwerkelijk. Keken tijdens het eten zo verliefd naar elkaar dat het gewoon wel op moest vallen. Na het eten zei ik meteen tegen je moeder: ‘Die twee zijn verliefd’. En gelijk had ik!”

Het was ronduit heerlijk om dat van mijn eigen ouders te horen. Dat ze eerder in de gaten hadden dat wat Anton en ik hadden proberen te verbergen voor elkaar.

“Maar ja,” zei mijn vader, “er moet straks dus wel het een en ander gebeuren hier in huis. Ach, moeder, het scheelt ook weer. Kunnen we een nieuwe huurder nemen als Anton bij Thijs is ingetrokken.”

We lachten. Echte Hollandse nuchterheid. Na de koffie wilden Anton en ik ons terug trekken.

“Jullie vertellen het binnenkort wel even aan de anderen hè!” zei mijn vader, voordat we de kamer verlieten.

Natuurlijk zouden we dat doen.

Op mijn slaapkamer aangekomen vielen we in elkaars armen. De kleren waren snel uit en bloot tuimelden we op het bed. Het bed waar onze liefde voor elkaar was ontloken. We draaiden om en om en duwden onze hete lijven tegen elkaar aan. Ik voelde zijn harde en hij de mijne ook. Dat kon niet anders. Met zijn brute mannelijke kracht pinde hij me vast op het bed en fluisterde in mijn oor:
“Zeg, jochie, dat aanbod dat je me wilde neuken, geldt dat nog steeds?”

“Hoeveel wil je ervoor betalen?”

“Weet jij wel wat die ring gekost heeft?” zei hij quasi verongelijkt.

“Nee. Maar wie weet hoe goed ik wel niet ben!”

“Hé, jochie, je bent nog groen, hoor!”

“Jij ook. Je hebt je toch nog nooit eerder laten nemen?”

Het was duidelijk dat hij niet wist wat te moeten zeggen. Misschien was hij ook wel de wijste van ons twee, wetende dat een dergelijke discussie zinloos was. Hij liet me uit zijn stevige omhelzing los om op handen en knieën plaats te nemen op het bed. “Nou, laat dan maar eens zien wat je kunt! Dan regelen we later de betaling wel!”

Ik nam achter hem plaats en streelde eerst zijn lekker stevige billen. De billen waar ik voordien niet aan had mogen komen. Ze voelden heerlijk en ik kreeg er geen genoeg van ze alleen maar te beroeren. Hij wilde echter meer en liet me dat merken. Ik bracht mijn tong naar zijn spleet en zag dat deze helemaal kaal was. “Heb je je speciaal voor mij geschoren?”

“Ja, vind je het mooi?”

“Ja.” Ik liet mijn vingers door zijn kale spleet gaan en duwde zachtjes tegen zijn gaatje. Hij kreunde en rilde over zijn hele lijf. “Doet het zeer?”

“Nee, dat weet je zelf ook wel. Het is gewoon heel erg lekker.”

Ik bracht mijn tong in zijn reet en begon hem te likken. Zijn gekreun werd heviger en ik wist dat dit geen pijn kon doen. Hij genot met volle teugen van mijn tong. Ik maakte hem goed nat van achteren en duwde regelmatig mijn tong in zijn aarsgat. Het gekreun was dan helemaal geweldig.

“Oh, toe,” smeekte hij, “laat me je pik voelen!”

Eerst wilde ik hem nog vingeren. Ik had het wel eens bij mezelf gedaan, maar wilde weten of hij ook zo fluweelzacht van binnen was. En inderdaad. Het was een heerlijk warm en zacht plekje. Ik trok mijn vinger terug en slaakte toen een diepe zucht.

"Wat is er?"

"Ik heb geen condooms!"

"Niet nodig, jochie. Jij hebt het alleen maar met mij gedaan en nog veilig ook. Toen ik wist dat ik verliefd op je was en je wilde, heb ik meteen een test laten doen, ondanks het feit dat ik altijd veilig heb gevrijd. Die test viel goed uit en dus is een condoom voor ons niet meer nodig, tenzij je het wilt gebruiken om hygiënische redenen."

"Idioot! Ik ben echt niet vies van jou, hoor!"

Hij lachte en ik gaf hem een harde mep op zijn billen. Toen bracht ik mijn stijve bij hem naar binnen. Hij kreunde luidkeels toen ik binnendrong. Ik schoof verder en gleed soepeltjes naar binnen. Het voelde heerlijk. Zijn strakke kontgat om mijn pik.

“Oh, dit is lekker! Had je me niet eerder kunnen vertellen dat het zo goed was!”

“Ja, ik ben me daar gek! Jij antwoordde op geen enkele vraag van mij en dan zou ik jou antwoorden geven?” plaagde ik.

Voor mijn eerste keer was het niet slecht, vond ik. Maar natuurlijk kwam ik te snel. Te opgewonden, te bezeten van het idee dat ik mijn man had gekregen. Wel niet precies op mijn verjaardag, maar toch had ik er nu een. Nadat ik me uit hem teruggetrokken had, lagen we een tijdje dicht tegen elkaar aan, met de armen om elkaar heen geslagen, zonder een woord te zeggen. Ik verbrak de stilte door te vragen: “Heeft je mannelijkheid nu een deuk opgelopen, nu je je hebt laten naaien?”

“Dat was een foutje van mij.”

“Oh ja? Laat maar eens zien dan!” daagde ik hem uit terwijl ik me uit zijn omarming losmaakte en me op mijn buik draaide.

Hij nam plaats tussen mijn benen en liet zien dat hij nog steeds een man was. Keihard nam hij bezit van mijn hol en neukte me tijden achtereen. Ik smeekte hem op een gegeven moment om te spuiten, anders was ik stapelgek van hem geworden. Niets had hij verloren. Zijn mannelijkheid had geen enkele deuk opgelopen.

Dat alles is nu alweer een aantal jaren geleden gebeurd. Tot Anton afstudeerde en een baan kreeg, woonden we bij mijn ouders. Daarna verhuisden we naar een eigen woning op een rustig plekje buiten de stad. In die jaren is de passie en het vuur niet geslonken. Nog steeds weten we elkaar in vuur en vlam te zetten. Onze seks is absoluut geen sleur geworden. Dagelijks genieten we ervan en van elkaar. Vaak bedankt hij me na onze intieme momenten dat ik hem de ogen heb geopend. En dan antwoord ik standaard: “Ja, die driehonderd euri waren toch wel goed besteed!”

EINDEReacties zijn van harte welkom op de site waar dit verhaal legaal geplaatst is, maar ook via mijn e-mailadres: lucky_eye2@yahoo.co.uk©Lucky Eye, juli 2001, juni 2019 (herziene versie)
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht.

Lucky Eye
Berichten: 197
Geregistreerd: zaterdag 07 februari 2015 16:42
Woonplaats: Zwolle
Ontvangen Bedankjes: 224 keer
 

Plaats een reactie

Terug naar Lucky Eye

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten


cron