Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief


Forumindex  • Verhalen, gedichten en andere teksten  • Leny Kruis
 
 
 
 

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief

Een stiekem weekend.

Plaats een reactie

Bericht Een stiekem weekend. door Leny1953 » zondag 06 juli 2014 13:13

mooie man1.jpg
mooie man1.jpg (3.13 KiB) 9036 keer bekeken
Hij zette zijn weekendtas tussen zijn benen en vroeg de baliemedewerker: “Is mijn zakenrelatie al aangekomen?” De baliemedewerker keek de knappe bruin gebronsd man brutaal aan en haalde zijn wenkbrauwen op. “Wat een lekkere trekdrop is dit zeg! ”bedacht hij en knikte vriendelijk naar de gast terwijl hij, zonder zich om te draaien van zijn mooie held, de sleutel van de kamer pakte van het haakje achter hem.
“Zo gearriveerd, uw zaken kunnen beginnen,’ sprak hij met een knipoog. John bloosde en pakte snel zijn sleutel en krabbelde zijn naam in het gastenboek, legde zijn paspoort neer maar de baliemedewerker knikte van “nee”en wuifde het paspoort richting binnenzak. “Nou dan ga ik maar,’ klonk het verlegen stemgeluid van John. “Eerste etage, kamer drie, er wordt op u gewacht hoor!’klonk het schalks.

Dit was de eerste keer dat hij zoiets deed en het beviel hem niets, dit was niet zijn ding. Maar helaas het kon niet anders, beide huishoudens waren bezet met eigen partners, dus dit was de enige optie, een zakenreis voor een weekend om een goede deal af te sluiten. Dat was de enige reden dat hij twee dagen bij zijn geliefde kon zijn. Hij verlangde ineens naar dat prachtige bruine mooie lichaam, de slanke mooie benen, de smalle heupen, het zachte gezicht, die prachtige schouders, de heerlijke lippen die zo smakelijk gekust wilde worden. Hij zou zich het weekend zeker niet onbetuigd laten, zij wilden het beiden en zouden er voor gaan, later zouden ze wel zien hoe dit af zou lopen. Maar nu was er dit gestolen weekend voor beiden in een vreemde stad, een vreemd hotel, een vreemde baliemedewerker die volgens John al doorhad dat zij beiden vreemd gingen. Een zakenreis, in een weekend? Ja, waarom niet, alles kan tegenwoordig toch? Een gevoel van schuld overviel hem een moment toen hij de lift binnenstapte, een liftboy vroeg welke etage en met een verwijzing naar de 1 op het toetsenbord gingen de deuren dicht en hij zuchtte. Nu was het echt, nu was er geen weg terug. Hij had gekozen, gekozen voor de leugen, gekozen voor de liefde die ineens als een slag bij heldere hemel in zijn leven kwam. De angst dat ze ontdekt zouden worden kwam niet eens in beiden op, zij gingen geheel in elkaar op. En nu beangstigde hem dat. De leugen die hij thuis met een stalen gezicht verkondigde, ach, daar voelde hij zich niet eens schuldig bij, maar toen hij naar zijn kleine jongen keek, ja toen werd het hem even te benauwd. Zou hij het vertellen?

Maar toen hij het gezicht van zijn vrouw zag bedacht hij zich direct. Daarboven wacht een mooi, lief, integer mens die ook liefde nodig had, die ook de leugen moest leven. Dan maar samen de leugen leven, dit was pas de eerste keer dat ze een weekend alleen waren, de andere ontmoetingen waren of op het werk in de toiletten, of ergens in het park buiten de lunchtijden van de andere kantoren, of een andere stad, een ander vreemd restaurant waar ze zeker wisten dat er niemand kwam. Wat een gegoochel om alles zo stiekem te doen, al die gestolen momenten. De lift stopte, hij stapte gehaast uit en knikte naar de liftboy terwijl hij haast huppelend naar de kamer zocht. Voor de deur aangekomen was de twijfel even zichtbaar, hij draaide zich om en keek een lange lege gang in. Zou hij verder gaan? Zou hij het doen? Al die twijfels, al die angsten van de ontdekking, zou hij het vol weten te houden? Hij klopte op de deur en stak gelijk de sleutel in het slot van de kamer. Een zachte klik en de deur ging voorzichtig open. Hij stak zijn hoofd om de hoek van de deur en daar zag hij zijn geliefde staan.

Een brok energie, een brok van liefde, hij smolt. En met zijn linkervoet gooide hij de deur achter zich dicht en snelde naar zijn geliefde die glimlachend de armen open hield.
“Hier ben ik dan,”sprak John snel en wilde zijn geliefde kussen.
“Daar ga je dan!”kreeg hij als antwoord.
Het scherpe mes dat zijn hart in tweeën sneed voelde hij al niet meer, een verbaasde blik op zijn gezicht. Paul haalde het mes uit zijn lichaam en veegde het aan de kleren van John af, pakte zijn mobiel en belde een nummer.
“Het is gebeurd liefste, we kunnen nu voor altijd samen zijn.”

Leny1953
Berichten: 20
Geregistreerd: donderdag 19 juni 2014 13:35
Woonplaats: Zwolle
Heeft Bedankt: 3 keer
Ontvangen Bedankjes: 21 keer
 

Plaats een reactie

Terug naar Leny Kruis

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


cron