Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief


Forumindex  • Verhalen, gedichten en andere teksten  • Leny Kruis
 
 
 
 

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief

Intimiteit op zwijgend niveau.

Plaats een reactie

Bericht Intimiteit op zwijgend niveau. door Leny1953 » zondag 29 juni 2014 14:33

AnimatieLesbisch[1].gif
AnimatieLesbisch[1].gif (35.44 KiB) 5908 keer bekeken


Ik heb haar ooit eens leren kennen ze zat op het perron, we zaten samen te wachten op de trein. Het eerste wat mij opviel aan haar was haar mooie lange zwarte glanzende haren, die als een waaier over haar jas vielen. Die donkere ogen, die glansden, haar adem die ze uitblies was de vochtige lucht die ik zomaar in wilde ademen van haar. Wie was je toch, wat was je toch. Je was zo mooi, zo zichtbaar, en toch zo onbereikbaar. Jij vroeg mij vuur voor je sigaret, en ik keek in die glanzende ogen van jou. Mijn God wat kreeg ik het warm van je. Je beheerste mij totaal, mijn hand beefde bij het vuur geven, maar rustig pakte jij mijn hand en met een glimlach die mij deed smelten inhaleerde jij het vuur aan de sigaret. En bood mij er een aan. Ik antwoordde dat ik niet rookte, maar wel altijd een aansteker in mijn zak had.
Het sloeg nergens op, maar wilde het je toch laten weten.

Jouw volle lippen zuigend aan die sigaret deed mij naar meer verlangen, naar een spanning die jij bij mij opriep. En jij, jij wist het, want onder die lange wimpers van je keek jij mij aan en knipoogde naar mij. Jee het zweet brak me aan alle kanten uit. Wat voor vreemd wezen kruiste mijn pad, een bloedmooie vrouw die zomaar open en bloot met een andere vrouw zat te flikflooien? Ik wist het even allemaal niet meer, normaal ben ik degene die in de aanval gaat. Maar zij nam mij al mijn wapens af. Ik was als was in haar handen. Zij gooide de sigaret op de rails en knikte zijwaarts met haar hoofd. Of ik meeging. Zonder enige woordenwisseling liep ik als een hondje achter haar aan, totaal niet denkend aan de trein die zo zou komen, totaal niet denkend aan wat voor of wel gevolg dan ook. Ik sidderde bij de gedachte alleen aan de aanraking van zo'n mooi schepsel. Wij liepen achter elkaar het restaurant binnen en zij liep gelijk door naar de toiletten. Ik bleef haar als een zombie volgen.

Binnengekomen draaide zij zich ineens om en pakte mij beet, ik voelde haar lippen op de mijne. Amper tijd om lucht te happen wilde ik zeggen "rustig een beetje " maar kreeg de kans niet. De vlam sloeg in de pan. Zij drukte mij een toilet in en gelijk de deur op slot, haar handen heel geraffineerd overal waar ze wezen moest en ik, ik deed met haar mee. Ik was totaal in de ban van die mooie dame. En zo snel als dat we beiden half naakt de liefde bedreven, zo snel was het voorbij. Vrouwen doen er meestal wat langer over, maar op de een of andere manier was het hier haast geboden, Toch die trein die er aan zat te komen? Haar glimlach stelde mij gerust, ik schaamde mij voor mijn gedrag maar haar blik sprak van: "niet doen, doe ik ook niet.”
"Heb je genoten?” Dat was de tweede keer dat ik haar helderde hese stem hoorde.
'Ja, ik vond het fijn, en jij", vroeg ik terug.
"Ja, ik heb genoten, ik had het nodig en ik vond het nodig dat ik jou tot mij nam je bent lief.”
En met een dikke zware lange tongzoen gaf zij mij een aai over mijn gezicht en liep met een lieve glimlach op haar gezicht het toilet uit. Zij draaide zich niet eens meer om. Ik ritste mijn gulp dicht, propte mijn beha nog even recht en voluit en bedacht ineens dat ik haar naam niet eens wist. Maar echter, zij de mijne ook niet. Intimiteit op zwijgend niveau.Geef je mening

Leny1953
Berichten: 20
Geregistreerd: donderdag 19 juni 2014 13:35
Woonplaats: Zwolle
Heeft Bedankt: 3 keer
Ontvangen Bedankjes: 21 keer
 

Plaats een reactie

Terug naar Leny Kruis

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


cron