Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief


Forumindex
 
 
 
 

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten - Registratie

Door het bezoeken van “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten”, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten” dan niet langer. Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten”. Blijft u gebruik maken van “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten”, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing, die is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpBB.com en via de Nederlandstalige website www.phpBBservice.nl. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. De phpBB-groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Meer informatie over phpBB, kunt u vinden op de volgende website; https://www.phpbb.com of de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl.

U gaat akkoord met het volgende:
U gaat met respect om met andere gebruikers van “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten”, ook al is in de teksten alles toegestaan. Taboe-onderwerpen zijn toegestaan, mits ze met de nodige voorzichtigheid worden behandeld.
U respecteert het auteurs- en internetrecht, wat van toepassing is voor alle teksten van auteurs op deze site. Dit betekent, dat u teksten niet mag kopiëren en verspreiden in welke vorm dan ook.
Bij registratie wordt u gevraagd een gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord, geboortedatum en woonplaats op te geven. De laatste twee gegevens maken het robots onmogelijk op “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten” actief te worden. Tevens zorgen deze gegevens voor een openere omgang op de site.
Het verstrekken van valse informatie over uzelf en/of het plaatsen van illegale teksten en/of het misbruiken van de contactmogelijkheden met andere gebruikers kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. In voorkomende gevallen zal de eigenaar van “Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten” uw internetserviceprovider inlichten en/of de politie, indien er sprake is van strafbare feiten. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen.
U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie, die u bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

 

cron